Home » Social » Descoperire macabră la Vaslui!

Descoperire macabră la Vaslui!

de Marian MOCANU

Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării.

craniiMuncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de oase descoperite. Craniile, care par foarte vechi, fiind într-o stare avansată de deteriorare, au fost descoperite la o adâncime de 1,1 metri. În continuare, polițiștii urmează să dispună efectuarea unei exprtize antropologice la Institutul de Medicină Legală Iași.

de Marian MOCANU Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării. Muncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: