Home / Social / Descoperire macabră la Vaslui!

Descoperire macabră la Vaslui!

de Marian MOCANU

Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării.

craniiMuncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de oase descoperite. Craniile, care par foarte vechi, fiind într-o stare avansată de deteriorare, au fost descoperite la o adâncime de 1,1 metri. În continuare, polițiștii urmează să dispună efectuarea unei exprtize antropologice la Institutul de Medicină Legală Iași.

de Marian MOCANU Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării. Muncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: