Home » Monden » L-a lovit norocul! Băiatul «bătut» de Băsescu plânge de fericire la Paris

L-a lovit norocul! Băiatul «bătut» de Băsescu plânge de fericire la Paris

Băiatul care în 2009 a bulversat scena politică, după ce a apărut într-o înregistrare în care fostul președinte Băsescu pare că-l lovește, trăiește acum în capitala Franței și se pregătește de cel mai important eveniment din viața lui.

Imaginile cu Bogdan Istrățoiu au făcut înconjurul televiziunilor, în 2009, după ce a fost filmat la un miting electoral, în fața unei scene, fix în momentul în care pare că fostul președinte Traian Băsescu îl agresează.

Chiar dacă imediat după apariția casetei a recunoscut că a fost lovit, ulterior și-a schimbat declarațiile, negând toată întâmplarea.

Nu a durat foarte mult timp, iar acesta împreună cu familia lui au plecat din țară, în Italia, pentru a munci. Acum, Bogdan are 21 de ani și este un bărbat în toată regula. Doar că lucrurile s-au mai schimbat în viața lui.

Trăiește pe picior mare

El s-a mutat în capitala Franței, unde nu doar că muncește, dar pare că se distrează pe măsură, judecând după pozele pe care și le-a publicat pe un site de socializare.

Bogdan are motive mari de bucurie, iar de curând și-a anunțat prietenii că și-a cerut iubita în căsătorie, răspunsul ei fiind “DA”, iar acum se pregătește de nuntă.

Sursa: libertatea.ro

Băiatul care în 2009 a bulversat scena politică, după ce a apărut într-o înregistrare în care fostul președinte Băsescu pare că-l lovește, trăiește acum în capitala Franței și se pregătește de cel mai important eveniment din viața lui. Imaginile cu Bogdan Istrățoiu au făcut înconjurul televiziunilor, în 2009, după ce a fost filmat la un miting electoral, în fața unei scene, fix în momentul în care pare că fostul președinte Traian Băsescu îl agresează. Chiar dacă imediat după apariția casetei a recunoscut că a fost lovit, ulterior și-a schimbat declarațiile, negând toată întâmplarea. Nu a durat foarte mult timp, iar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: