Home » Monden » Se tem de «proteina morții»! În mod paradoxal, ameliorarea stării lui Cotabiță îi îngrijorează pe medici

Se tem de «proteina morții»! În mod paradoxal, ameliorarea stării lui Cotabiță îi îngrijorează pe medici

Ameliorarea stării lui Gabriel Cotabiță a fost vestea pe care au așteptat-o familia, prietenii și fanii artistului. A adus speranță în sufletele celor care-l iubesc și sunt, cu gândul, alături de artist. Cu toate acestea, me-dicii sunt rezervați și se tem de ce ar putea urma.

Gabriel Cotabiță a răspuns la stimuli, a respirat timp de câteva secunde fără aparatul de ventilație și starea lui pare mai bună.

A obținut punctaj opt la testul Glasgow, cel care desemnează cât de profundă este starea de comă, iar rezultatul i-a bucurat nespus pe apropiați.

Cu toate acestea, medicii sunt rezervați. După cum ne-a relatat o sursă medicală, îmbunătățirea poate fi efectul a ceea ce ei numesc “proteina morții”, cea care se activează înainte de căderea definitivă a sistemelor de susținere a vieții în organism.

«Aceste câteva zile sunt decisive»

“Pacientul e mai bine, are câteva progrese, dar medicii sunt în continuare extrem de rezervați. Dacă starea pacientului se îmbunătățește pentru mai mult de patru zile, atunci se poate vorbi cu adevărat de un pas spre vindecare. Aceste câteva zile sunt decisive”, a mai spus sursa noastră.

În ceea ce privește așa-zisa “proteină a morții”, cadre medicale ne-au explicat fenomenul: “La mulți dintre pacienții aflați în comă se constată o îmbunătățire de scurtă durată, de clanșată de o proteină numită și “proteina morții”. Efectul ei durează de la câteva ore până la câteva zile, dar precede sfârșitul. Organismul cedează apoi brusc”.

Colegii speră la mai bine

Din cauza problemelor de sănătate ale lui Gabriel Cotabiță, trupa VH2 a pus activitatea concertistică în cui.Fără Gabi la microfon, nimeni nu mai are poftă de cântat și cu toții se roagă pentru o minune, care să le reîntregească trupa.

Sursa: libertatea.ro

Ameliorarea stării lui Gabriel Cotabiță a fost vestea pe care au așteptat-o familia, prietenii și fanii artistului. A adus speranță în sufletele celor care-l iubesc și sunt, cu gândul, alături de artist. Cu toate acestea, me-dicii sunt rezervați și se tem de ce ar putea urma. Gabriel Cotabiță a răspuns la stimuli, a respirat timp de câteva secunde fără aparatul de ventilație și starea lui pare mai bună. A obținut punctaj opt la testul Glasgow, cel care desemnează cât de profundă este starea de comă, iar rezultatul i-a bucurat nespus pe apropiați. Cu toate acestea, medicii sunt rezervați. După cum…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: