Home » Invatamant » „Tinere Vlăstare”, ediția a III-a

„Tinere Vlăstare”, ediția a III-a

de Răzvan CĂLIN

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” din Bârlad organizează și în acest an Concursul de Șah „Tinere Vlăstare”. Aflat la cea de a III-a ediție, concursul se va desfășura în perioada 5 – 9 iunie 2015 și va fi găzduit de Cercul Militar Bârlad.

„Concursul se adresează exclusiv copiilor cu vârste de până la 18 ani. Toți cei care doresc să se înscrie o pot face în intervalul 27 mai – 5 iunie ora 17, la sediul CARP (ghișeul nr. 2), dar și la sediul Cercului Militar Bârlad. Tragerea la sorți pentru concurs se va face în prezența concurenților, pe data de 5 iunie, la ora 17.30, la Cercul Militar. Concursul va fi structurat pe patru secțiuni: clasa 0, ciclul primar, ciclul gimnazial și ciclul liceal. Vor fi premiați ocupanții primelor trei locuri de la fiecare secțiune”, ne-a declarat Ioan Mocanu, antrenor și arbitru de șah.

de Răzvan CĂLIN Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” din Bârlad organizează și în acest an Concursul de Șah „Tinere Vlăstare”. Aflat la cea de a III-a ediție, concursul se va desfășura în perioada 5 - 9 iunie 2015 și va fi găzduit de Cercul Militar Bârlad. „Concursul se adresează exclusiv copiilor cu vârste de până la 18 ani. Toți cei care doresc să se înscrie o pot face în intervalul 27 mai - 5 iunie ora 17, la sediul CARP (ghișeul nr. 2), dar și la sediul Cercului Militar Bârlad. Tragerea la sorți pentru concurs se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: