Home » Social » Vasluiul sub lupă – Vino, mamă, să mă vezi cum lucrez la spații verzi

Vasluiul sub lupă – Vino, mamă, să mă vezi cum lucrez la spații verzi

de Marian MOCANU

Toată lumea trebuie să contribuie la înfrumusețarea și curățenia municipiului Vaslui! Este cazul unei brigăzi formate din 20 de deținuți ai Penitenciarului Vaslui care ieri, sub atenta supraveghere a doi gardieni în civil, munceau de zor la spațiile verzi.

În doar câteva ore, au săpat o porțiune impresionantă pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea dintre Crucea Gării și ieșirea din oraș spre Bârlad. Unii dintre ei au cosit iarba dintre blocuri sau au strâns gunoaiele aruncate de locatarii din zonă.

de Marian MOCANU Toată lumea trebuie să contribuie la înfrumusețarea și curățenia municipiului Vaslui! Este cazul unei brigăzi formate din 20 de deținuți ai Penitenciarului Vaslui care ieri, sub atenta supraveghere a doi gardieni în civil, munceau de zor la spațiile verzi. În doar câteva ore, au săpat o porțiune impresionantă pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea dintre Crucea Gării și ieșirea din oraș spre Bârlad. Unii dintre ei au cosit iarba dintre blocuri sau au strâns gunoaiele aruncate de locatarii din zonă.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: