Home » Invatamant » Concert vocal – simfonic în Parcul Copou

Concert vocal – simfonic în Parcul Copou

de Roxana NĂSTASĂ

Sâmbătă seara vasluienii se vor putea delecta cu muzică de calitate – concert extraordinar al orchestrei simfonice și a corului academic “Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat “Moldova” din Iași. Concertul, organizat de Primăria municipiului Vaslui în parteneriat cu Clubul Rotary, va avea loc în micul colț de rai al urbei noastre, Parcul Copou, de la orele 20. În cadrului concertului, printre operele lui Verdi, Strauss sau Mozart, în pauză, vor fi premiați elevii vasluieni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale de anul acesta.

Cei prezenți la concert își vor putea încânta auzul cu Uvertura Nunta lui Figaro a lui Mozart sau cu Uvertura Frumoasa Galathea a lui von Suppe sau alte opere a lui Verdi, Strauss, Brahms sau Donizetti.
Concertul va ține două ore, iar în pauză vor fi premiați cei mai buni elevi, printre ei numărându-se Ionuț Șorea de la Liceul „Nicolae Iorga” din Negrești, olimpic la geografie, Andrei Popa de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, medaliat cu aur la informatică, calificat în lotul național, Elisei Dragoslav, de la Liceul „Ștefan Procopiu”” Vaslui, olimpic la religie, Raluca Laura Popa de la LMK, olimpică la italiană, Liliana Filip, tot de la LMK, olimpică la spaniolă, Monica Dragomirescu, de la același liceu, olimpică tot la spaniolă și Sabina Marica, tot de la LMK, olimpică la religie.

de Roxana NĂSTASĂ Sâmbătă seara vasluienii se vor putea delecta cu muzică de calitate - concert extraordinar al orchestrei simfonice și a corului academic “Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat “Moldova” din Iași. Concertul, organizat de Primăria municipiului Vaslui în parteneriat cu Clubul Rotary, va avea loc în micul colț de rai al urbei noastre, Parcul Copou, de la orele 20. În cadrului concertului, printre operele lui Verdi, Strauss sau Mozart, în pauză, vor fi premiați elevii vasluieni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale de anul acesta. Cei prezenți la concert își vor putea încânta auzul cu Uvertura…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: