Home » Social » Concurs de tenis de masă pentru copii

Concurs de tenis de masă pentru copii

de Răzvan CĂLIN

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) ”Elena Cuza” Bârlad organizează și în acest an un concurs de tenis de masă destinat exclusiv copiilor. Intitulat ”Tinere Vlăstare” (ca și competiția de șah organizată tot de CARP Bârlad), concursul se va derula în perioada 8 – 12 iunie în sala de sport a Școlii gimnaziale ”Manolache Costache Epureanu”.

”Concursul va fi axat pe trei secțiuni: elevi de ciclul primar, gimnazial și liceal. Vor fi premiați ocupanții primelor trei locuri de la fiecare categorie. Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada 27 mai – 8 iunie la sediul CARP Bârlad (ghișeul nr. 2) sau mă pot contacta telefonic la numărul 0740.024838”, ne-a declarat profesorul Bogdan Jora, cel care se ocupă de organizarea acestei competiții.

de Răzvan CĂLIN Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) ”Elena Cuza” Bârlad organizează și în acest an un concurs de tenis de masă destinat exclusiv copiilor. Intitulat ”Tinere Vlăstare” (ca și competiția de șah organizată tot de CARP Bârlad), concursul se va derula în perioada 8 - 12 iunie în sala de sport a Școlii gimnaziale ”Manolache Costache Epureanu”. ”Concursul va fi axat pe trei secțiuni: elevi de ciclul primar, gimnazial și liceal. Vor fi premiați ocupanții primelor trei locuri de la fiecare categorie. Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada 27 mai - 8…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: