Home » Social » Dacă doriți să revedeți – Se oprește iarăși apa la Bârlad

Dacă doriți să revedeți – Se oprește iarăși apa la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

„Bucurie” mare pe capul bârlădenilor: se oprește iarăși apa. Aquavas a anunțat că astăzi, între orele 9 și 13, apa nu va curge la robinete nicăieri în oraș.
Avariile din ultimele zile au dat peste cap și mai mult sistemul de distribuție a apei, așa încât, este a treia zi consecutiv în care furnizarea apei este oprită.
Duminică seară, exact în timpul spectacolului care a încheiat Zilele culturale ale Bârladului, asfaltul din dreptul celui mai înalt bloc din oraș (cel din fața cinematografului „Victoria)” a devenit o veritabilă stropitoare. O conductă de apă s-a spart și, după câteva ore în care s-a acumulat în subteran, apa a țâșnit în multiple jeturi, inundând întreaga zonă.
Echipele de intervenție, sosite la fața locului cu utilaje de excavare și de aspirare a apei, au muncit la foc continuu, vreme de șase ore. Operațiunea s-a desfășurat sub privirile lui Vasile Ungureanu, directorul Aquavas, care a ținut să fie prezent.

de Simona MIHĂILĂ „Bucurie” mare pe capul bârlădenilor: se oprește iarăși apa. Aquavas a anunțat că astăzi, între orele 9 și 13, apa nu va curge la robinete nicăieri în oraș. Avariile din ultimele zile au dat peste cap și mai mult sistemul de distribuție a apei, așa încât, este a treia zi consecutiv în care furnizarea apei este oprită. Duminică seară, exact în timpul spectacolului care a încheiat Zilele culturale ale Bârladului, asfaltul din dreptul celui mai înalt bloc din oraș (cel din fața cinematografului "Victoria)" a devenit o veritabilă stropitoare. O conductă de apă s-a spart și, după…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: