Home » Monden » Este moștenitoarea de drept a «tronului» Andreei Esca

Este moștenitoarea de drept a «tronului» Andreei Esca

Are un chip angelic, cu păr bălai, ochi de un albastru hipnotizant, și s-a spus despre ea că îi va lua locul Andreei Esca. Dar, se vede treaba, va mai curge ceva apă pe Dâmbovița până ce Oana Andoni o va înlocui.

Anul acesta, Oana Andoni (37 de ani) împlinește 15 ani de când stă la pupitrul știrilor, patru dintre ei în Iașiul natal, iar 11 la PRO TV-ul din București. Știrista cu ochi albaștri poate fi numită, pe bună dreptate, “moștenitoarea de drept a tronului Escăi”, căci ori de câte ori Andreea lipsește de pe sticlă, Oana este acolo să îi țină locul. Și o face bine, cu rezultate bune, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute, când colega ei a plecat la Festivalul de la Cannes, în calitate de corespondent special. Poate și din acest motiv au apărut speculații conform cărora era Andreei Esca (42 de ani) apune, ieșeanca fiind cea care va deveni titulara știrilor PRO TV din prime time.

Nu se grăbește să-i ia locul

O fi, n-o fi așa, deocamdată, lucrurile rămân ca și până acum. Despre Andreea, Oana are numai cuvinte de laudă. E și firesc, având în vedere că a avut și încă mai are de “furat meserie” de la ea, după cum chiar ea recunoaște. “Andreea este o colegă grozavă. Oricine îi cere sprijinul îl va primi, pentru că e dornică să întindă o mână de ajutor. Ea a răspuns întotdeauna cu promptitudine oricărui coleg, inclusiv mie”, a declarat Oana, în exclusivitate pentru Libertatea. Sfaturi bune a primit și de la soțul ei, un om care nu are nimic de-a face cu televiziunea, ci cu mașinile, el fiind directorul unei mari reprezentanțe auto. “El mi-a zis să fiu cât mai naturală, pentru că sinceritatea ajunge mereu la inimile oamenilor din fața televizoarelor”.

«Erica știe că acolo este serviciul meu»

Atunci când nu este pe sticlă, la serviciu, Oana Andoni se relaxează în compania fiicei sale, Erica. Deși are doar patru ani, copila este extrem de înțelegătoare cu mama ei, care nu poate petrece mult timp alături de ea: ”Știe că acolo este serviciul meu”. Dar atunci când sunt împreună, cele două au cu ce să își umple timpul: “Ne distrăm, citim, învățăm, cântăm, inventăm povești, glumim mult și ne place să mergem cu bicicletele în parc”.

Răsfățata soțului director

În 2006, Oana Andoni și Cătălin Stoica (foto) și-au unit destinele. La Viena, nu oriunde. Ca să-i arate cât de mult o iubește, Cătălin o tot răsfață pe Oana de atunci. În luna de miere a dus-o în Bora Bora și în Los Angeles, iar pentru vacanțele lor au ales alte destinații exotice, cum ar fi Insulele Seychelles, Portofino sau Riviera Ligurică. Și dacă tot este director de marketing al Grupului Țiriac Auto, Cătălin Stoica s-a asigurat că soția lui se deplasează prin trafic cât mai comod, la volanul celor mai noi modele de mașini. Doar într-un an i-a dat pe mână Oanei patru automobile de lux, în ordine alfabetică: Clasele A, B, C… M.

Sursa: libertatea.ro

Are un chip angelic, cu păr bălai, ochi de un albastru hipnotizant, și s-a spus despre ea că îi va lua locul Andreei Esca. Dar, se vede treaba, va mai curge ceva apă pe Dâmbovița până ce Oana Andoni o va înlocui. Anul acesta, Oana Andoni (37 de ani) împlinește 15 ani de când stă la pupitrul știrilor, patru dintre ei în Iașiul natal, iar 11 la PRO TV-ul din București. Știrista cu ochi albaștri poate fi numită, pe bună dreptate, “moștenitoarea de drept a tronului Escăi”, căci ori de câte ori Andreea lipsește de pe sticlă, Oana este acolo…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile