Home » Social » Performanță de excepție pentru trupa ,,Splendid”

Performanță de excepție pentru trupa ,,Splendid”

Performanță de excepție pentru trupa de dans Splendid de la Clubul Copiilor ,,Spiru Haret” din Bârlad . Dansatorii antrenați de profesoara de dans Monica Moraru au fost invitați pentru a doua oară în Turcia, la Festivalul Internațional al Tineretului din Antalya, organizat de FOMGED, în perioada 14-20 mai 2015.

SplendidClubul tinerilor FOMGED are sediul in Istanbul, ființează din 1985 și are ca scop organizarea de evenimente sociale și culturale pentru tinerii din toata lumea. Fomged organizează de 26 de ani festivaluri și activități în diferite țări cu grupuri de dans și muzică internațională, oferind grupurilor participante oportunitatea schimbului cultural și socializării cu oameni din diferite culturi și medii sociale.
Anul acesta la Festivalul Internațional al Tineretului din Antalya au participat 18 state, România fiind reprezentata de trupa „Splendid”.
Invitația de a reprezenta România într-un festival internațional este o onoare si o recunoaștere a pasiunii si implicării extrașcolare a copiilor dar și a antrenorului de a atinge performanțe în arta dansului. Copiii Monicăi Moraru reușesc de fiecare dată să demonstreze că acolo unde pasiunea se întâlnește cu performanța, rezultatul nu poate să fie decât excelent, așa cum mai toate diplomele și trofeele obținute sunt de recunoaștere a excelenței. (Mihaela NICULESCU)

Performanță de excepție pentru trupa de dans Splendid de la Clubul Copiilor ,,Spiru Haret” din Bârlad . Dansatorii antrenați de profesoara de dans Monica Moraru au fost invitați pentru a doua oară în Turcia, la Festivalul Internațional al Tineretului din Antalya, organizat de FOMGED, în perioada 14-20 mai 2015. Clubul tinerilor FOMGED are sediul in Istanbul, ființează din 1985 și are ca scop organizarea de evenimente sociale și culturale pentru tinerii din toata lumea. Fomged organizează de 26 de ani festivaluri și activități în diferite țări cu grupuri de dans și muzică internațională, oferind grupurilor participante oportunitatea schimbului cultural și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: