Home » Social » Traficul feroviar pe relația București – Iași blocat timp de peste o oră!

Traficul feroviar pe relația București – Iași blocat timp de peste o oră!

de Răzvan CĂLIN

Ieri dimineață, circulația feroviară pe relația (magistrala 600) Iași – Vaslui – București a fost blocat timp de mai bine de o oră din cauza unei defecțiuni tehnice survenite la locomotiva unei garnituri de tren. Totul s-a întâmplat la doar câțiva kilometri de Bârlad, la ieșirea din Halta Dragalina, de pe raza comunei Tutova.

”Totul s-a petrecut în cursul dimineții, în jurul orei 8, când la locomotiva care tracta trenul Regio 6312 ce circulă pe relația Iași – Tecuci, a suferit o defecțiune la ieșirea din Halta Dragalina. A fost nevoie ca locomotiva să fie tractată în stația CFR Tutova, pentru că în zonă circulația feroviară se desfășoară pe un singur fir. Din această cauză, până ce problema să fie remediată, traficul feroviar a fost întrerupt vreme de mai bine de o oră”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Din cauza acestui incident, trenurile Interregio Iași – București și Galați – Iași au avut întârzieri de aproape o oră. Din fericire, defecțiunea survenită la locomotiva trenului 6312 nu a fost una de natură să provoace victime în rândul pasagerilor sau a personalului ce deservește garnitura.

de Răzvan CĂLIN Ieri dimineață, circulația feroviară pe relația (magistrala 600) Iași - Vaslui - București a fost blocat timp de mai bine de o oră din cauza unei defecțiuni tehnice survenite la locomotiva unei garnituri de tren. Totul s-a întâmplat la doar câțiva kilometri de Bârlad, la ieșirea din Halta Dragalina, de pe raza comunei Tutova. ”Totul s-a petrecut în cursul dimineții, în jurul orei 8, când la locomotiva care tracta trenul Regio 6312 ce circulă pe relația Iași - Tecuci, a suferit o defecțiune la ieșirea din Halta Dragalina. A fost nevoie ca locomotiva să fie tractată în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: