Home » World » Barack Obama a vizitat o biserică din Miami frecventată de exilați cubanezi

Barack Obama a vizitat o biserică din Miami frecventată de exilați cubanezi

Președintele american Barack Obama a efectuat joi o vizită surpriză la o biserică din Miami, în Florida (sud-est), frecventată de exilați cubanezi, vizita având loc la cinci luni de la anunțarea normalizării relațiilor între Washington și Havana, relatează USA Today.

Președintele Obama a vizitat Sanctuarul Fecioarei Carității din Miami „pentru a-și exprima simpatia față de diaspora americano-cubaneză care se reculege în acest lăcaș”, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Consiliului Național de Securitate, Bernadette Meehan.

Președintele a adus omagii „sacrificiilor” îndurate de diaspora cubaneză „în căutarea libertății și oportunităților, precum și pentru contribuția sa extraordinară” la dezvoltarea Statelor Unite, a adăugat ea.

Statele Unite și Cuba au decis normalizarea relațiilor pe 17 decembrie 2014, după decenii de tensiuni.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pUglkrUAYQM&w=560&h=315]

Sursa: mediafax.ro

Președintele american Barack Obama a efectuat joi o vizită surpriză la o biserică din Miami, în Florida (sud-est), frecventată de exilați cubanezi, vizita având loc la cinci luni de la anunțarea normalizării relațiilor între Washington și Havana, relatează USA Today. Președintele Obama a vizitat Sanctuarul Fecioarei Carității din Miami "pentru a-și exprima simpatia față de diaspora americano-cubaneză care se reculege în acest lăcaș", a anunțat purtătoarea de cuvânt a Consiliului Național de Securitate, Bernadette Meehan. Președintele a adus omagii "sacrificiilor" îndurate de diaspora cubaneză "în căutarea libertății și oportunităților, precum și pentru contribuția sa extraordinară" la dezvoltarea Statelor Unite, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: