Home » Justitie » La închisoare pentru înșelăciune

La închisoare pentru înșelăciune

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii Postului de Poliție Grivița au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat care a săvârșit infracțiunea de înșelăciune.

Polițiștii Postului de Poliție Grivița l-au identificat pe raza comunei pe Florin B., în vârstă de 41 ani, domiciliat în aceeași localitate, pe numele căruia Tribunalul Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat în anul 2014 la trei ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. În fapt, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în județul Brașov, în perioada 2006-2007, nu a înregistrat în evidențele contabile nouă facturi fiscale, în scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale către stat. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 110.000 lei.

Florin B. s-a sustras de la executarea pedepsei, fapt pentru care a fost dat în urmărire națională și internațională.

Polițiștii l-au identificat alaltăieri, pe raza localității de domiciliu, bărbatul fiind condus ulterior la penitenciar, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii Postului de Poliție Grivița au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat care a săvârșit infracțiunea de înșelăciune. Polițiștii Postului de Poliție Grivița l-au identificat pe raza comunei pe Florin B., în vârstă de 41 ani, domiciliat în aceeași localitate, pe numele căruia Tribunalul Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat în anul 2014 la trei ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. În fapt, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în județul Brașov,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: