Home / Social / „Avalanșă de copii, la Zoo”

„Avalanșă de copii, la Zoo”

Grădina Zoologică din Bârlad s-a dovedit a fi neîncăpătoare, ieri, de Ziua Copilului. Chiar dacă la primele ore nu părea ca părinții și copiii să fie interesați de o vizită la Zoo, după ora 11 au început să vină în avalanșă. Și în acest an, municipalitatea a oferit drept cadou de 1 Iunie, acces gratuit la Zoo. Excepție au făcut adulții, care au plătit câte 4 lei.

Animalele bine îngrijite și găzduite, de ceva vreme, de spații generoase, au fost vizitate atât de copiii din mediul rural, cât și din mediul urban. Nu doar copiii din Bârlad au vrut să vină la Zoo, ci și cei din localitățile din jurul Bârladului, și chiar din județele Galați și Iași.

Dacă anul trecut, pe 1 Iunie, Grădina Zoo a înregistrat un număr de 5.000 de vizitatori, anul acesta, au fost mai mulți cu 500. În mod normal, Grădina Zoo din Bârlad este vizitată în week-end de maximum 1.500 de oameni. (Mihaela NICULESCU)

Grădina Zoologică din Bârlad s-a dovedit a fi neîncăpătoare, ieri, de Ziua Copilului. Chiar dacă la primele ore nu părea ca părinții și copiii să fie interesați de o vizită la Zoo, după ora 11 au început să vină în avalanșă. Și în acest an, municipalitatea a oferit drept cadou de 1 Iunie, acces gratuit la Zoo. Excepție au făcut adulții, care au plătit câte 4 lei. Animalele bine îngrijite și găzduite, de ceva vreme, de spații generoase, au fost vizitate atât de copiii din mediul rural, cât și din mediul urban. Nu doar copiii din Bârlad au vrut să…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. ceva rar si frumos in Barlad

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: