Home » Monden » Gina Pistol, în lacrimi! A trecut prin cea mai mare DEZAMĂGIRE a vieții!

Gina Pistol, în lacrimi! A trecut prin cea mai mare DEZAMĂGIRE a vieții!

Relația dintre Gina Pistol și Alin Cocoș a fost una intens mediatizată, blondina renunțand chiar și la liniștea ei psihică expunându-se din plin doar pentru a-l vizita în arest pe acesta. Se pare însă că sacrificiile pe care Gina le-a făcut nu au contat prea mult pentru fiul lui Dorin Cocoș, Alin dându-i, de curând, cu flit fotomodelului.

gina-pistol1Imediat după ce s-a întors dintr-un reality-show care a purtat-o peste mări și țări, Gina a și fugit să își vadă iubitul, care se afla în acel moment în arestul Poliției Capitalei, chiar dacă oboseala și foamea pe care le-a îndurat acolo ar fi trebuit să fie prioritare. După ce a reușit să petreacă câteva momente de intimitate cu Alin, Gina a ieșit din arestul Poliției Capitalei pusă pe șotii, spunându-le jurnaliștilor că nu Alin a fost motivul vizitei, ci o filmare pe care a avut-o acolo. Gina a fost în vizită la Alin Cocoș îmreună cu mama acestuia și o prietenă.

După despărțirea de Gina Pistol, Alin Cocoș nu a suferit prea mult, făcându-și repede o nouă iubită, însă blondina nu a reușit să îl uite prea ușor. Chiar dacă a aflat că fostul iubit și-a refăcut viața, Gina nu reușește să îl dea uitării pe Alin și de fiecare dată când cineva îi amintește de el, focoasa blondă se întristează brusc și începe să plângă.

Chiar dacă a declarat că este extrem de fericită lângă bărbatul ei, „fostul iepuraș” nu s-a bucurat prea mult de relația pe care a avut-o, astfel că amintirile au rămas puternic imprimate în memoria Ginei, frumoasa blondă suferind și acum când se aduce în discuție numele fostului iubit. „De fiecare dată când vine vorba despre Alin, Gina se întristează și începe să plângă. Amintirile lor sunt frumoase și ea nu reușește să treacă peste”, a declarat o apropiată a Ginei.

Alin Cocoș se află în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și dare de mită, în același dosar în care a fost reținut și Adriean Videanu, fostul ministru al economiei

Sursa: click.ro

Relația dintre Gina Pistol și Alin Cocoș a fost una intens mediatizată, blondina renunțand chiar și la liniștea ei psihică expunându-se din plin doar pentru a-l vizita în arest pe acesta. Se pare însă că sacrificiile pe care Gina le-a făcut nu au contat prea mult pentru fiul lui Dorin Cocoș, Alin dându-i, de curând, cu flit fotomodelului. Imediat după ce s-a întors dintr-un reality-show care a purtat-o peste mări și țări, Gina a și fugit să își vadă iubitul, care se afla în acel moment în arestul Poliției Capitalei, chiar dacă oboseala și foamea pe care le-a îndurat acolo…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: