Home » Monden » Stirea momentului in showbiz! Ce se intampla acum intre Bianca Dragusanu si Remy Bonjasky!

Stirea momentului in showbiz! Ce se intampla acum intre Bianca Dragusanu si Remy Bonjasky!

Remy Bonjasky, multiplul campion la K1, este indragostit lulea de Bianca Dragusanu, cea pe care a intalnit-o la un eveniment monden. De atunci, sportivul a facut tot posibilul pentru a afla numarul roscatei si a-i intra in gratii.”Mama, ce femeie buna”, acestea au fost primele cuvinte ale lui Remy Bonjasky, atunci cand a dat nas in nas remy-dragusanucu Bianca Dragusanu la un eveniment monden. Venit in tara pentru a participa la gala Superkombat World Grand Prix, sportivul a fost fermecat de decolteul generos al roscatei, asa ca a facut tot posibilul sa ajunga langa ea si sa o complimenteze.

Cei doi au stat de vorba pret de cateva minute si au facut poze impreuna, apoi fosta sotie a lui Victor Salv a plecat de la eveniment.

 Nu isi poate lua gandul de la ea!

Remy Bonjasky nu a putut sa o uite insa prea usor pe romanca noastra, asa ca a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a da de ea: „I-a transmis mesaje prin fel de fel de cunoscuti. Este in limba dupa ea, a spus ca nu a mai vazut demult asa femeie frumoasa. Si Bianca il simpatizeaza, insa nu a dat curs pana acum avansurilor acestuia, inca are sentimente pentru fostul ei sot si asteapta sa vada ce se va intampla. Nu vrea sa se complice acum, pentru ca stie ca sufletul ei nu este liber sa iubeasca din nou. Bonjasky vrea sa o invite in tara lui, insa, momentan, lucrurile au ramas intr-un punct mort. Ramane de vazut ce se va intampla dupa ce Bianca isi va lamuri situatia pe plan sentimental”, a declarat unul dintre cei prezenti la eveniment, pentruCANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

Remy Bonjasky, multiplul campion la K1, este indragostit lulea de Bianca Dragusanu, cea pe care a intalnit-o la un eveniment monden. De atunci, sportivul a facut tot posibilul pentru a afla numarul roscatei si a-i intra in gratii."Mama, ce femeie buna", acestea au fost primele cuvinte ale lui Remy Bonjasky, atunci cand a dat nas in nas cu Bianca Dragusanu la un eveniment monden. Venit in tara pentru a participa la gala Superkombat World Grand Prix, sportivul a fost fermecat de decolteul generos al roscatei, asa ca a facut tot posibilul sa ajunga langa ea si sa o complimenteze. Cei doi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: