Home » Social » Director nou la CSS Bârlad!

Director nou la CSS Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

De câteva zile, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad are un nou director, în persoana profesorului și antrenorului Ioan Harnagea. El a fost numit în această funcție prin delegație de Inspectoratul Școlar al Județului Vaslui, pe o perioadă nedeterminată. Această schimbare survenită la nivelul conducerii CSS Bârlad a fost provocată și de faptul că Ciprian Popa, cel care a ocupat această funcție până acum, este angrenat pe mai multe planuri într-un ambițios proiect de revigorare a rugbiului bârlădean și a sportului local, în general. Popa a fost numit director regional de dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby și ocupă în același timp și funcția de administrator al Centrului Olimpic de Pregătire a Juniorilor pentru Rugby în 7 de la Bârlad.

”Am acceptat această nouă misiune din dorința de a continua toate proiectele începute și care trebuie duse la bun sfârșit. Îmi doresc foarte mult să continui proiectele foarte bune pe care conducerea de până acum a clubului le-a demarat. Știu că nu este o misiune deloc ușoară, știu că sunt probleme, dar cred că am și soluțiile care trebuie implementate. Am încredere că împreună cu întreg colectivul CSS Bârlad vom pune umărul ca și pe viitor activitatea acestei instituții sportive să fie la fel de prodigioasă ca și până acum”, ne-a declarat Harnagea.

Proaspătul director de la CSS Bârlad are 59 de ani și este unul dintre cei mai titrați antrenori de rugby din țară (în urmă cu câțiva ani i s-a conferit titlul de antrenor emerit). El este în același timp și antrenorul RC Bârlad, echipă care evoluează în Divizia Națională de Seniori și pe care la ediția de anul trecut a scos-o campioană națională. În același timp, Harnagea este și profesor – antrenor la Secția de rugby din cadrul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN De câteva zile, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad are un nou director, în persoana profesorului și antrenorului Ioan Harnagea. El a fost numit în această funcție prin delegație de Inspectoratul Școlar al Județului Vaslui, pe o perioadă nedeterminată. Această schimbare survenită la nivelul conducerii CSS Bârlad a fost provocată și de faptul că Ciprian Popa, cel care a ocupat această funcție până acum, este angrenat pe mai multe planuri într-un ambițios proiect de revigorare a rugbiului bârlădean și a sportului local, în general. Popa a fost numit director regional de dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: