Home » Justitie » Hoți de lemne, prinși de polițiștii de frontieră

Hoți de lemne, prinși de polițiștii de frontieră

de Marian MOCANU

Trei indivizi au fost surprinși de polițiștii de frontieră pe raza comunei Berezeni în timp ce transportau peste cinci metri steri de lemn. Neavând documente de proveniență, lemnul a fost confiscat, iat bărbații amendați.

În dimineața zilei de duminică, 31 mai, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Berezeni au oprit pentru control, pe raza localității, trei căruțe încărcate cu material lemnos. În urma controlului efectuat asupra persoanelor și mijloacelor de transport, lucrătorii de poliție au constatat că cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 47 de ani transportau o cantitate totală de 5,11 metri steri de material lemnos în vederea comercializării, fără să dețină documente de proveniență asupra bunurilor. Practic, lemnul era tăiat din pădurile din zonă fără ca indivizii să fi avut vreo autorizație în acest sens. Polițiștii de frontieră i-au sancționat contravențional pe cei trei bărbați cu amenzi în valoare de 3.500 lei, iar bunurile în valoare de 639 lei, precum și atelajele hipo, în valoare totală de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

de Marian MOCANU Trei indivizi au fost surprinși de polițiștii de frontieră pe raza comunei Berezeni în timp ce transportau peste cinci metri steri de lemn. Neavând documente de proveniență, lemnul a fost confiscat, iat bărbații amendați. În dimineața zilei de duminică, 31 mai, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Berezeni au oprit pentru control, pe raza localității, trei căruțe încărcate cu material lemnos. În urma controlului efectuat asupra persoanelor și mijloacelor de transport, lucrătorii de poliție au constatat că cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 47 de ani transportau o cantitate totală de 5,11 metri steri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: