Home / National / Percheziții DNA la mai multe firme, privind programul de reabilitare a școlilor cu fonduri BEI

Percheziții DNA la mai multe firme, privind programul de reabilitare a școlilor cu fonduri BEI

Procurorii DNA fac miercuri șapte percheziții în București și patru județe, la firme și la persoane suspectate de fapte de corupție care ar fi fost comise în perioada 2011-2012, în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții.

Perchezițiile sunt efectuate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Alba, la sediile mai multor firme și la domiciliile unor persoane, din municipiile Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Piatra Neamț și București, arată DNA, într-un comunicat de presă.

Ancheta vizează posibile fapte de corupție și asimilate celor de corupție, care ar fi fost comise în perioada 2011 – 2012, a precizat DNA.

Potrivit unor surse judiciare, în ancheta DNA sunt vizate fapte care ar fi fost comise în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții (BEI).

Sursele citate susțin că se fac verificări în cazul unor oameni de afaceri, câștigători ai licitațiilor, și unor coordonatori de proiecte de la nivel județean și regional.

Procurorii sunt sprijiniți în această cauză de Serviciul Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursa: mediafax.ro

Procurorii DNA fac miercuri șapte percheziții în București și patru județe, la firme și la persoane suspectate de fapte de corupție care ar fi fost comise în perioada 2011-2012, în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții. Perchezițiile sunt efectuate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Alba, la sediile mai multor firme și la domiciliile unor persoane, din municipiile Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Piatra Neamț și București, arată DNA, într-un comunicat de presă. Ancheta vizează posibile fapte de corupție și asimilate celor de corupție, care ar fi fost comise în perioada 2011 -…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: