Home » Invatamant » Sponsorizare pentru biblioteca Școlii nr. 1 Bârlad

Sponsorizare pentru biblioteca Școlii nr. 1 Bârlad

de Răzvan CĂLIN

Recent, Școala gimnazială ”Iorgu Radu” din Bârlad (fosta Școală nr. 1) a beneficiat de o sponsorizare din partea unei firme private (SC Internațional Tehno SRL – Timken!!!) cu ajutorul căreia a reușit să îmbogățească fondul de carte al bibliotecii proprii. Valoarea sponsorizării se ridică la 3.300 de lei.

”Cu acești bani am achiziționat mai multe cărți, atât de beletristică, cât și documentaristică. Este vorba despre cărți, opere literare și titluri care fac parte din programa școlară în vigoare și de care, automat, elevii au nevoie de ele pentru a le citi și studia. De asemeni, am cumpărat mai multe atlase pe diferite domenii de specialitate, începând de la anatomie, botanică și până la istorie sau chiar istoria artelor, religiilor etc. În același timp, am reușit să achiziționăm cărți care vor fi oferite drept premii elevilor cu rezultate deosebite la învățătură”, ne-a declarat Marcel Proca, directorul Școlii gimnaziale ”Iorgu Radu”.

de Răzvan CĂLIN Recent, Școala gimnazială ”Iorgu Radu” din Bârlad (fosta Școală nr. 1) a beneficiat de o sponsorizare din partea unei firme private (SC Internațional Tehno SRL - Timken!!!) cu ajutorul căreia a reușit să îmbogățească fondul de carte al bibliotecii proprii. Valoarea sponsorizării se ridică la 3.300 de lei. ”Cu acești bani am achiziționat mai multe cărți, atât de beletristică, cât și documentaristică. Este vorba despre cărți, opere literare și titluri care fac parte din programa școlară în vigoare și de care, automat, elevii au nevoie de ele pentru a le citi și studia. De asemeni, am cumpărat…

Review Overview

User Rating: 2.35 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: