Home » Social » Steaua București, ”coșmarul” bârlădenilor!

Steaua București, ”coșmarul” bârlădenilor!

de Răzvan CĂLIN

Pentru echipele de rugby din Bârlad (fie că vorbim de seniori sau juniori) Steaua București reprezintă, încă, o nucă tare de spart. Dovadă stau și ultimele două confruntări, petrecute la sfârșitul săptămânii trecute.

Primii care au dat piept cu puternicul club bucureștean au fost cei de la RC Bârlad care au jucat în deplasare contra echipei Steaua ”U 23” București, sâmbătă, 30 mai. Din păcate, bârlădenii au fost învinși cu scorul de 24 – 22, fiind la un pas de a-și adjudeca victoria.

”A fost un meci strâns, în care s-a luptat din greu de ambele părți. Ne-a lipsit foarte puțin să obținem un rezultat pozitiv la București, dar, din păcate, adversarii au reușit în cele din urmă să se impună”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad. În urma acestui rezultat, echipa bârlădeană se menține pe locul III în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori.

Duminică, 31 mai, a venit rândul echipei de juniori ”Under 19” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad să dea piept în semifinala campionatului național cu selecționata similară a celor de la Steaua București. Meciul s-a disputat tot pe terenul echipei bucureștene și s-a încheiat cu scorul de 42 – 21 în favoarea gazdelor.

”Chiar dacă, poate, scorul final de tabelă nu o arată, totuși a fost un meci echilibrat, în care băieții noștri au căutat să facă un joc cât mai bun. Ba chiar începutul de partidă le-a aparținut băieților noștri, însă pe parcurs din cauza câtorva greșeli tehnice individuale ale unor jucători de ai noștri, adversarii au reușit să se impună”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Totuși, juniorii ”Under 19” bârlădeni vor juca finala mică a campionatului (pentru locurile III – IV), pe 6 iunie, când vor da piept cu echipa LPS Focșani.

de Răzvan CĂLIN Pentru echipele de rugby din Bârlad (fie că vorbim de seniori sau juniori) Steaua București reprezintă, încă, o nucă tare de spart. Dovadă stau și ultimele două confruntări, petrecute la sfârșitul săptămânii trecute. Primii care au dat piept cu puternicul club bucureștean au fost cei de la RC Bârlad care au jucat în deplasare contra echipei Steaua ”U 23” București, sâmbătă, 30 mai. Din păcate, bârlădenii au fost învinși cu scorul de 24 - 22, fiind la un pas de a-și adjudeca victoria. ”A fost un meci strâns, în care s-a luptat din greu de ambele părți.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: