Home » Administratie » Ștrandul bârlădean, în avarie!

Ștrandul bârlădean, în avarie!

de Răzvan CĂLIN

Baza de agrement nu a mai putut să-și deschidă porțile pe 1 iunie (așa cum se prevăzuse) din cauza unei avarii survenite la conducta principală de alimentare cu apă.

Pe 1 iunie, Ștrandul ”Rulmentul” din Bârlad ar fi trebuit să-și deschidă porțile către publicul larg, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza unei situații pe cât de neplăcută, pe atât de neprevăzută. Cu doar câteva zile înainte de data prognozată a redeschiderii bazei de agrement, una dintre principalele conducte de alimentare cu apă a ștrandului a suferit o avarie serioasă.

”Cu vrei două zile înainte de 1 iunie s-a fisurat una dintre conductele mari (Ø 300) pe o porțiune de circa doi metri. Este o conductă foarte veche (de prin 1968), din azbest, care probabil că a cedat din cauza vreunei variații de presiune în rețea și din această cauză ne-a dat tot programul peste cap. Am reușit să remediem în cele din urmă această avarie, însă va mai dura câteva zile până ce vom repune toate la locul lor. Oricum, vineri, 5 iunie, vom da drumul la activitate, dacă Doamne ferește nu se mai întâmplă ceva!”, ne-a declarat Vasile Roșca, președintele Sindicatului Liber (SL) ”Rulmentul”, în patrimoniul căruia se află ștrandul bârlădean.

Cât privește tarifele, acestea vor rămâne la același nivel ca și anul trecut: 10 lei/persoana adulți și 5 lei pentru fiecare copil.

de Răzvan CĂLIN Baza de agrement nu a mai putut să-și deschidă porțile pe 1 iunie (așa cum se prevăzuse) din cauza unei avarii survenite la conducta principală de alimentare cu apă. Pe 1 iunie, Ștrandul ”Rulmentul” din Bârlad ar fi trebuit să-și deschidă porțile către publicul larg, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza unei situații pe cât de neplăcută, pe atât de neprevăzută. Cu doar câteva zile înainte de data prognozată a redeschiderii bazei de agrement, una dintre principalele conducte de alimentare cu apă a ștrandului a suferit o avarie serioasă. ”Cu vrei două zile înainte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Parcă spuneau că și-au făcut puturi proprii – se încurcă în minciuni , câți bani a luat de la politistul hot de carduri ca să-i dea strandul anul trecut?

%d blogeri au apreciat: