Home » Invatamant » Concurs de fotografie cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător

Concurs de fotografie cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător

de Roxana NĂSTASĂ

Vineri, la orele 11, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul”, cu voluntarii săi din cadrul programului „Un mediu curat, o viață sănătoasă“, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui și Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui marchează Ziua Mondială a Mediului – 5 iunie, printr-un concurs de fotografie intitulat „Fotograful-gardianul naturii”.

Scopul concursului este de a promova arta fotografică în rândul tinerilor și de a stimula participarea activă la diversificarea ofertei culturale a județului. Concursul se adresează elevilor din învățământul liceal care au avut la dispoziție până astăzi să trimită maxim trei fotografii reprezentative prin e-mail la bibliotecă. Câștigătorul va fi desemnat mâine, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, cele mai deosebite fotografii fiind expuse ulterior pe holul Bibliotecii Județene.

de Roxana NĂSTASĂ Vineri, la orele 11, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul”, cu voluntarii săi din cadrul programului „Un mediu curat, o viață sănătoasă“, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui și Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui marchează Ziua Mondială a Mediului - 5 iunie, printr-un concurs de fotografie intitulat „Fotograful-gardianul naturii”. Scopul concursului este de a promova arta fotografică în rândul tinerilor și de a stimula participarea activă la diversificarea ofertei culturale a județului. Concursul se adresează elevilor din învățământul liceal care au avut la dispoziție până astăzi să trimită maxim trei fotografii reprezentative prin e-mail la bibliotecă. Câștigătorul va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: