Home » Justitie » Contrabandiștii de țigări nu se lasă!

Contrabandiștii de țigări nu se lasă!

de Marian MOCANU

Câinele polițist de frontieră Micax a făcut o nouă captură, descoperind nu mai puțin de două sute de cartușe de țigări de contrabandă. Țigările erau ascunse în spatele radiatorului de la aparatul de aer condiționat a unui autocar plin de turiști ce voiau să intre în România.

Marți, 2 iunie, în jurul orelor 23, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat un autocar condus de Fiodor D., în vârstă de 41 de ani, cu cetățenie română și moldovenească. Lucrătorii poliției de frontieră, împreună cu inspectorii vamali, însoțiți de câinele de detectare tutun Micax, au purces la un control amănunțit al vehicolului.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 4.000 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în spatele radiatorului de la aparatul de aer condiționat al autocarului. Pentru șoferul autocarului, tentativa de introducere în România de țigări de contrabandă s-a soldat cu o amendă penală de peste cinci ori mai mare decât valoarea „transportului”, acesta a fost amendat cu suma de 5.000 lei, iar țigărule, în valoare de 886 lei, confiscate.

de Marian MOCANU Câinele polițist de frontieră Micax a făcut o nouă captură, descoperind nu mai puțin de două sute de cartușe de țigări de contrabandă. Țigările erau ascunse în spatele radiatorului de la aparatul de aer condiționat a unui autocar plin de turiști ce voiau să intre în România. Marți, 2 iunie, în jurul orelor 23, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat un autocar condus de Fiodor D., în vârstă de 41 de ani, cu cetățenie română și moldovenească. Lucrătorii poliției de frontieră, împreună cu inspectorii vamali, însoțiți de câinele de detectare tutun Micax, au purces…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile