Home » Justitie » Dulciuri fără acte de proveniență, confiscate

Dulciuri fără acte de proveniență, confiscate

de Marian MOCANU

La un control efectuat de polițiștii de frontieră din Fălciu, a fost descoperit un transport de dulciuri fără acte de proveniență. În consecință, șoferul a primit o amendă de 20.000 lei, iar dulciurile au fost confiscate.

În data de 2 iunie, în jurul orelor 14, polițiști de frontieră din cadrul SPF Fălciu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Fălciu, judetul Vaslui, un autoturism marca Mercedes Vito, condus de cetățeanul român Paul S., în vârstă de 37 de ani. În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii au au constatat găsit în vehicul diverse produse alimentare (bomboane, prăjituri și gumă de mestecat) pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Din declarațiile șoferului, a rezultat că marfa era destinată unui magazin din comuna Fălciu, în vederea comercializării. Pentru că transporta marfă fără forme legale, Paul S. s-a ales nu doar cu dulciurile, în valoare de 3.000 lei, confiscate, dar și cu o amendă penală în valoare de 20.000 lei, de aproape șapte ori mai mare decât valoarea mărfii. Ghinionul șoferului este bucuria copiilor din Murgeni, bunurile fiind predate la o societate de profil din oraș în vederea valorificării acestora.

de Marian MOCANU La un control efectuat de polițiștii de frontieră din Fălciu, a fost descoperit un transport de dulciuri fără acte de proveniență. În consecință, șoferul a primit o amendă de 20.000 lei, iar dulciurile au fost confiscate. În data de 2 iunie, în jurul orelor 14, polițiști de frontieră din cadrul SPF Fălciu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Fălciu, judetul Vaslui, un autoturism marca Mercedes Vito, condus de cetățeanul român Paul S., în vârstă de 37 de ani. În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: