Home » Monden » Goniți la Chișinău! Pavel și Cleopatra Stratan au fugit de neajunsurile din România

Goniți la Chișinău! Pavel și Cleopatra Stratan au fugit de neajunsurile din România

După doi ani de speranțe, chirie și nici un rezultat muzical notabil, Pavel Stratan și-a mutat familia din nou la Chișinău, pentru un trai mai ieftin și mai sigur.
Nu este prima oară când solistul se lovește de probleme financiare și face o schimbare majoră de viață pentru familia sa.
În urmă cu șase ani, când lucrurile nu prea mai mergeau pe plan artistic pentru el și fiica lui, solistul basarabean a fost nevoit să se reîntoarcă împreună cu familia sa în orașul lor de baștină, Chișinău, pentru o lungă perioadă.
Stratan și-a motivat alegerea atunci, spunând că a venit vremea ca fiica sa, Cleopatra, să uite o perioadă că este vedetă a scenei muzicale și să-și continue școala, ca orice tânăr normal, într-un mediu mai liniștit.
După grădiniță și primele clase primare absolvite de Cleopatra în capitala moldoveană, dar și după venirea pe lume a fiului său, Cezar, Pavel Stratan a ales să restabilească domiciliul familiei la București (2011).

Casele de discuri nu i-au vrut și fiul

De această dată nu în centru, ci într- o vilă din Pipera, unde Cleopatra (12 ani), fostul copil teribil al showbizului, cea care a reușit să-și adjudece nu mai puțin de șase recorduri mondiale, a primit o bursă la o școală particulară.
Concertele din ce în ce mai rare ale sale și ale fiicei sale, dar și lipsa de interes a caselor de discuri pentru proiectul muzical în care Stratan își pusese speranțele – promovarea fiului său de numai cinci ani, l-au determinat să se retragă acasă, la Chișinău, și să aștepte vremuri mai bune.
Vedeta de altădată a zilelor de 1 iunie, sărbătorite prin concerte “sold out” la Sala Palatului ori în mari piețe centrale, Cleopatra Stratan a cântat anul acesta, de Ziua Internațională a Copilului, la o biserică romano-catolică din Orșova. Deși mărunte, pentru aceste contracte, familia Stratan va face naveta de acum înainte.
Sursa:  libertatea.ro

După doi ani de speranțe, chirie și nici un rezultat muzical notabil, Pavel Stratan și-a mutat familia din nou la Chișinău, pentru un trai mai ieftin și mai sigur. Nu este prima oară când solistul se lovește de probleme financiare și face o schimbare majoră de viață pentru familia sa. În urmă cu șase ani, când lucrurile nu prea mai mergeau pe plan artistic pentru el și fiica lui, solistul basarabean a fost nevoit să se reîntoarcă împreună cu familia sa în orașul lor de baștină, Chișinău, pentru o lungă perioadă. Stratan și-a motivat alegerea atunci, spunând că a venit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: