Home / Sanatate / Minune la spitalul bârlădean – Noi medici permanenți la Urgențe

Minune la spitalul bârlădean – Noi medici permanenți la Urgențe

de Mihaela NICULESCU

Ecourile anunțului de angajare a 12 medici la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad nu au fost prea mari în rândul medicilor cu specializările căutate. Medicii urgentiști sunt „urgența” cea mai mare a spitalului. Desi, niciun medic din afara orașului nu a fost interesat sa lucreze la Barlad, exista si o veste buna: doi medici urgentiști din oraș și-au manifestat dorința de a lucra la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU). Este vorba de Ioana Lupeică, medic generalist care făcea doar gărzi la CPU și de Gabriela Ignat, medic specialist în urgențe, cu o bogată experiență la Ambulanță.

„Este, oricum, un câștig pentru spital și pacienți, pentru că vom avea doi medici specializați în urgență, cu experiență mare și rezultate excelente –  Diana Terchi și  Gabriela Ignat”, ne-a declarat Gabriela Daniș, director medical al spitalului bârlădean.
Asadar, CPU va avea doi medici permanenți, specializați în medicina de urgență și doi medici generaliști, cu derogare pentru urgențe (Ana Giurgea și Claudia Rășcanu), doar pentru gărzi. Alături de cei doi medici specialiști în urgențe vor avea activitate permanentă (inclusiv gărzi) medicul generalist Ioana Lupeică și medicul generalist cu competențe în urgențe  Svetlana Andronache, cea care a revenit asupra deciziei de a demisiona, pe care o luase în urmă cu o lună.
La CPU va mai lucra, după o pauză, și medicul primar generalist Marius Radu, care va face doar gărzi.

de Mihaela NICULESCU Ecourile anunțului de angajare a 12 medici la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad nu au fost prea mari în rândul medicilor cu specializările căutate. Medicii urgentiști sunt „urgența” cea mai mare a spitalului. Desi, niciun medic din afara orașului nu a fost interesat sa lucreze la Barlad, exista si o veste buna: doi medici urgentiști din oraș și-au manifestat dorința de a lucra la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU). Este vorba de Ioana Lupeică, medic generalist care făcea doar gărzi la CPU și de Gabriela Ignat, medic specialist în urgențe, cu o bogată experiență la Ambulanță. „Este,…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: