Home » Invatamant » Un nou inspector școlar admis la concurs. Coincidență sau nu, tot cu 7 la proba scrisă!

Un nou inspector școlar admis la concurs. Coincidență sau nu, tot cu 7 la proba scrisă!

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, alți doi inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui ar fi trebuit să intre în examen. Este vorba de Eduard Aurelian Andriescu care s-a înscris pentru postul de inspector școlar de geografie și pentru cel de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație, ambele cu jumătate de normă și Gianina Gioconda Romașcu, care s-a înscris pentru postul de inspector școlar de biologie. Primul dintre candidați se pare că s-ar fi retras din concurs încă de săptămâna trecută, în timp ce Gianina Gioconda Romașcu a susținut ieri toate probele.

Aceasta a fost admisă, fiind astfel inspector școlar de biologie la ISJ Vaslui timp de patru ani. Notele pe care le-a obținut la probe, au fost, ca și la ceilalți candidați admiși, din pură coincidență sau nu, mari la toate probele, în afară de proba scrisă unde nici ea nu a reușit să obțină mai mult de nota minimă, 7.

Astăzi, este rândul candidaților pentru cele două posturi de inspector școlar pentru educație timpurie, Zoica Popescu și Loredana Roman și al Mihaelei Dumitrița Bahman, candidat pentru postul de inspector școlar pentru limba și literatura română să treacă prin probele concursului. Concursul pentru inspectori de specialitate se va încheia pe 8 iunie, moment în care vom putea vedea dacă vreunul din candidați reușește să spargă tiparul și să obțină o notă mare la proba scrisă.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, alți doi inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui ar fi trebuit să intre în examen. Este vorba de Eduard Aurelian Andriescu care s-a înscris pentru postul de inspector școlar de geografie și pentru cel de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație, ambele cu jumătate de normă și Gianina Gioconda Romașcu, care s-a înscris pentru postul de inspector școlar de biologie. Primul dintre candidați se pare că s-ar fi retras din concurs încă de săptămâna trecută, în timp ce Gianina Gioconda Romașcu a susținut ieri toate probele. Aceasta a fost admisă, fiind astfel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. micu inspector

    Bai baieti si fete… Voi traiti intr-o lume paralela (cei care credeti ca, concursul a fost pe bune). Am sa iau legatura cu doamna care a scris articolul (sau cu alt ziar) si am sa fac niste dezvaluiri, care pot fi verificate, de o sa va cruciti. Doamna Romascu a luat cu brio un examen la minister trecand aproape cu nota maxima examenul scris iar aici…Cine credeti ca a facut subiectele?Cine a luat examenul scris? Dar le las pe doamna reporter sa investigheze cele ce le voi relata.

%d blogeri au apreciat: