Home » World » Cel puțin 80 de insurgenți au murit în confruntările din estul Ucrainei, anunță armata ucraineană

Cel puțin 80 de insurgenți au murit în confruntările din estul Ucrainei, anunță armata ucraineană

Cel puțin 80 de rebeli proruși au murit, iar alți aproximativ 100 au fost răniți în confruntările produse joi în estul Ucrainei, anunță Andrei Lisenko, purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, citat de DPA.

Cinci militari ucraineni au murit în confruntările din orașul Marinka, situat la 30 de kilometri de bastionul separatist Donețk.

Zeci de tancuri și alte vehicule blindate sunt în zona orașului Marinka, a confirmat OSCE.

Confruntările militare s-au intensificat, începând de miercuri, în estul Ucrainei, între serviciile de securitate ucrainene și insurgenții separatiști proruși.Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit în martie 2014, s-a soldat până acum cu peste 6.400 de morți, potrivit estimărilor ONU.

Sursa: mediafax.ro

Cel puțin 80 de rebeli proruși au murit, iar alți aproximativ 100 au fost răniți în confruntările produse joi în estul Ucrainei, anunță Andrei Lisenko, purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, citat de DPA. Cinci militari ucraineni au murit în confruntările din orașul Marinka, situat la 30 de kilometri de bastionul separatist Donețk. Zeci de tancuri și alte vehicule blindate sunt în zona orașului Marinka, a confirmat OSCE. Confruntările militare s-au intensificat, începând de miercuri, în estul Ucrainei, între serviciile de securitate ucrainene și insurgenții separatiști proruși.Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit în martie 2014, s-a soldat până acum cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: