Home / Social / Derby-ul moldav, o nouă rundă!

Derby-ul moldav, o nouă rundă!

de Răzvan CĂLIN

Duminică, 7 unie, de la ora 11, echipa de rugby RC Bârlad va da piept pentru a doua oară în actuala ediție de campionat cu CS Politehnica Unirea Iași. Partida se va desfășura pe Stadionul ”Tepro” din Iași. Cum era și de așteptat, meciul se anunță a fi extrem de disputat pentru că vorbim de tradiționalul derby moldav la rugby.

”Dincolo de rivalitatea tradițională, meciul este esențial pentru că o eventuală victoria va conta foarte mult pentru participarea la turneul final. Va fi, în consecință, un meci extrem de încins și știm că adversarii noștri se pregătesc foarte bine ca să ne dea o replică pe măsură. Dar, sperăm că în cele din urmă vom ieși învingători și din această confruntare. Oricum, băieții sunt pregătiți să dea totul pe teren”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Duminică, 7 unie, de la ora 11, echipa de rugby RC Bârlad va da piept pentru a doua oară în actuala ediție de campionat cu CS Politehnica Unirea Iași. Partida se va desfășura pe Stadionul ”Tepro” din Iași. Cum era și de așteptat, meciul se anunță a fi extrem de disputat pentru că vorbim de tradiționalul derby moldav la rugby. ”Dincolo de rivalitatea tradițională, meciul este esențial pentru că o eventuală victoria va conta foarte mult pentru participarea la turneul final. Va fi, în consecință, un meci extrem de încins și știm că adversarii noștri se pregătesc…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: