Home » Social » Dotări noi la CSS Bârlad!

Dotări noi la CSS Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Recent, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a primit în dotare un microbuz nou-nouț, extrem de necesar deplasărilor sportivilor la diferitele competiții de profil din țară și nu numai. Autovehicolul are capacitatea de 16+1 locuri și a intrat în dotarea CSS Bârlad grație unui program guvernamental finanțat prin Ministerul Dezvoltării.

”Este o achiziție de primă mână, căci aveam mare nevoie de un mijloc de transport. Și se mulează perfect pe cerințele și specificul clubului nostru. Este foarte bun pentru deplasările sportivilor de la toate secțiile, mai puțin în cazul echipelor de rugby clasic, cu 15 jucători. Dar pentru loturile de rugby în 7 sunt bine venite. Mașina a fost înscrisă deja, dar mai avem câteva formalități de îndeplinit și în curând o vom pune la treabă”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Recent, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a primit în dotare un microbuz nou-nouț, extrem de necesar deplasărilor sportivilor la diferitele competiții de profil din țară și nu numai. Autovehicolul are capacitatea de 16+1 locuri și a intrat în dotarea CSS Bârlad grație unui program guvernamental finanțat prin Ministerul Dezvoltării. ”Este o achiziție de primă mână, căci aveam mare nevoie de un mijloc de transport. Și se mulează perfect pe cerințele și specificul clubului nostru. Este foarte bun pentru deplasările sportivilor de la toate secțiile, mai puțin în cazul echipelor de rugby clasic, cu 15 jucători. Dar pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: