Home » Justitie » Hoți pe timp de noapte, prinși de polițiști

Hoți pe timp de noapte, prinși de polițiști

de Marian MOCANU

Patru bărbați din municipiul Huși au fost identificați de polițiști ca fiind autorii mai multor furturi din locuințe. Toate furturile erau comise pe timp de noapte. Hoții nu „iertau” nimic, furând orice, de la scule de pescuit la aparate electrice sau acumulatori de camion. Cei patru indivizi au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

O bandă de hoți din municipiul Huși a fost prinsă de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși. Cei patru membri ai grupării, cu vârste între 23 și 45 de ani au săvârșit, în perioada aprilie-mai, mai multe furturi din locuințe, curți și dintr-un autovehicul. Astfel, P. Dumitru, în vârstă de 45 ani, T. Ionel, în vârstă de 31 ani și N. Dănuț, de 23 ani, toți din municipiul Huși, au pătruns în luna aprilie, pe timp de noapte, într-o locuință aflată în construcție, de unde au sustras un generator și o autofiletantă. În aceeași săptămână, tot pe timp de noapte, cei trei bărbați au demontat și sustras acumulatorii de la un camion parcat pe strada Huși – Stănilești. La sfârșitul lunii aprilie, P. Dumitru și T. Ionel au sustras din curtea unei locuințe mai multe unelte electrice. Dealtfel, T. Ionel „opera” și singur, fiind cercetat pentru comiterea altor 3 furturi din locuințe, fapte comise pe timp de noapte. La unul dintre furturi a participat un alt tânăr, de 23 ani, din municipiul Huși, care a furat dintr-o locuință, pe timp de noapte, unelte de pescuit. Hoții vindeau la diverse persoane tot ce reușeau să fure, de multe ori la prețuri de nimic. Polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul doar în proporție de aproximativ 70%.

Bărbații au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

de Marian MOCANU Patru bărbați din municipiul Huși au fost identificați de polițiști ca fiind autorii mai multor furturi din locuințe. Toate furturile erau comise pe timp de noapte. Hoții nu „iertau” nimic, furând orice, de la scule de pescuit la aparate electrice sau acumulatori de camion. Cei patru indivizi au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. O bandă de hoți din municipiul Huși a fost prinsă de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși. Cei patru membri ai grupării, cu vârste între 23…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: