Home » Social » Joacă finala mică!

Joacă finala mică!

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, 6 iunie, echipa de rugby ”Under 19” a Clubului Sportiv Școlar va disputa finala mică a actualei ediții de campionat al Diviziei Naționale în compania celor de la LPS Focșani. Partida se va desfășura pe stadionul CSS Bârlad, de la ora 18.

”Este echipa cu care anul trecut am jucat finala campionatului, așa că vă dați seama că vorbim de un adversar redutabil. Se anunță un meci dificil, dar băieții sunt pregătiți să facă totul pentru a obține victoria. E nevoie de concentrare și cât mai multă dorință de a câștiga. Sperăm să facem un joc frumos, iar la final să sărbătorim ocuparea locului III în acest campionat”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenor la echiipa ”U 19” a CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, 6 iunie, echipa de rugby ”Under 19” a Clubului Sportiv Școlar va disputa finala mică a actualei ediții de campionat al Diviziei Naționale în compania celor de la LPS Focșani. Partida se va desfășura pe stadionul CSS Bârlad, de la ora 18. ”Este echipa cu care anul trecut am jucat finala campionatului, așa că vă dați seama că vorbim de un adversar redutabil. Se anunță un meci dificil, dar băieții sunt pregătiți să facă totul pentru a obține victoria. E nevoie de concentrare și cât mai multă dorință de a câștiga. Sperăm să facem un joc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: