Home / Social / Târg de produse eco la Piața Centrală din Vaslui

Târg de produse eco la Piața Centrală din Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

De ieri, Piața Centrală este gazda celei de-a treia ediții a Târgului „Bio-Eco-Natural”, organizat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui și Primăria municipiului Vaslui.

Ieri, la orele dimineții, expozanții veniți de prin țară au început să-și așeze standurile cu produse alimentare tradiționale, dulciuri de casă, haine și bijurerii care au făcut cu ochiul trecărorilor dornici dacă nu să cumpere, măcar să-și arunce privirea.

„Scopul acestei expoziții este de a încuraja consumul de produse naturale și tradiționale fabricate în România. Publicul larg își va purtea achiziționa produse de o înaltă calitate, atestate drept produse tradiționale de la cei 50 de producători înscriși la eveniment veniți de prin toate colțurile țării”, ne-a declarat Mădălina Nistor, director APM Vaslui.
Expoziția face parte din programul dedicat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui „Zilei Mediului“ și se adresează, în primul rând, persoanelor care vor să adopte un stil de viață sănătos. Vasluienii care nu au trecut ieri pe la Piața Civică, o mai pot face până duminică.

de Roxana NĂSTASĂ De ieri, Piața Centrală este gazda celei de-a treia ediții a Târgului „Bio-Eco-Natural", organizat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui și Primăria municipiului Vaslui. Ieri, la orele dimineții, expozanții veniți de prin țară au început să-și așeze standurile cu produse alimentare tradiționale, dulciuri de casă, haine și bijurerii care au făcut cu ochiul trecărorilor dornici dacă nu să cumpere, măcar să-și arunce privirea. „Scopul acestei expoziții este de a încuraja consumul de produse naturale și tradiționale fabricate în România. Publicul larg își va purtea achiziționa produse de o înaltă calitate, atestate drept produse tradiționale de la cei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: