Home / Social / Târg de produse eco la Piața Centrală din Vaslui

Târg de produse eco la Piața Centrală din Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

De ieri, Piața Centrală este gazda celei de-a treia ediții a Târgului „Bio-Eco-Natural”, organizat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui și Primăria municipiului Vaslui.

Ieri, la orele dimineții, expozanții veniți de prin țară au început să-și așeze standurile cu produse alimentare tradiționale, dulciuri de casă, haine și bijurerii care au făcut cu ochiul trecărorilor dornici dacă nu să cumpere, măcar să-și arunce privirea.

„Scopul acestei expoziții este de a încuraja consumul de produse naturale și tradiționale fabricate în România. Publicul larg își va purtea achiziționa produse de o înaltă calitate, atestate drept produse tradiționale de la cei 50 de producători înscriși la eveniment veniți de prin toate colțurile țării”, ne-a declarat Mădălina Nistor, director APM Vaslui.
Expoziția face parte din programul dedicat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui „Zilei Mediului“ și se adresează, în primul rând, persoanelor care vor să adopte un stil de viață sănătos. Vasluienii care nu au trecut ieri pe la Piața Civică, o mai pot face până duminică.

de Roxana NĂSTASĂ De ieri, Piața Centrală este gazda celei de-a treia ediții a Târgului „Bio-Eco-Natural", organizat de Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui și Primăria municipiului Vaslui. Ieri, la orele dimineții, expozanții veniți de prin țară au început să-și așeze standurile cu produse alimentare tradiționale, dulciuri de casă, haine și bijurerii care au făcut cu ochiul trecărorilor dornici dacă nu să cumpere, măcar să-și arunce privirea. „Scopul acestei expoziții este de a încuraja consumul de produse naturale și tradiționale fabricate în România. Publicul larg își va purtea achiziționa produse de o înaltă calitate, atestate drept produse tradiționale de la cei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tabăra pentru copii și tineri din Pădureni va fi recepționată în luna iunie 2020

de Dănuț CIOBANU  În luna iunie 2020, vor fi ...

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Secția de Pediatrie din Bârlad a fost închisă

Veștile bulversante se țin lanț la Bârlad. După ce ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: