Home » Monden » Mirele Andei Adam e cercetat de DIICOT

Mirele Andei Adam e cercetat de DIICOT

Nuntă mare ieri la Snagov, unde Anda Adam i-a spus “Da!”, în fața reprezentantului Stării Civile și a lui Dumnezeu, alesului ei, Sorin Andrei, un tânăr de 29 de ani, cu un trecut pe cât de necunoscut publicului larg, pe atât de tulbure din punct de vedere legal.

Hotărât lucru, Anda Adam n-are noroc la bărbați. După relația eșuată cu Victor Slav, Anda a încercat mai multe partide, fără final fericit, până când l-a găsit pe Sorin Andrei, un tânăr din Constanța, pe care l-a ținut mereu departe de ochii presei. Proaspăt însurățeii se confruntă însă cu o nouă problemă: trecutul pestriț al mirelui, de profesie “carder”, după cum a relatat poliția din Constanța. Așa se face că Sorin Andrei ar putea schimba verigheta proaspăt pusă pe deget cu o pereche de cătușe, după ce dosarul lui a ajuns la polițiștii de la DIICOT Constanța. Dar să analizăm faptele după cum au fost povestite la vremea respectivă de polițistul care l-a prins în flagrant, insp. Constantin Popa, ofițer specialist de Poliție Urbană în cadrul Serviciului de Ordine Publică. În urmă cu trei ani, în seara zilei de 5 octombrie, polițistul aflat în afara programului de lucru l-a văzut pe Sorin Andrei la ATM-ul de la inter secția străzii Sucevei cu Adamclisi, din Constanța.

“Am observat mașina tânărului parcată în fața băncii și, pentru că îmi era familiară figura sa, l-am urmărit. Am așteptat să scoată banii din ATM. M-am îndreptat către el, l-am imobilizat și am solicitat ajutorul colegilor din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, care au ajuns în scurt timp la adresa respectivă. El a fost escortat la secție pentru audieri”, spune inspectorul.

A stat trei zile în arest

Polițiștii aveau să constate la percheziția corporală că Andrei Sorin avea asupra lui 1.200 de lei, 12 carduri albe (n.r. – carduri clonate), care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar și un telefon în care erau salvate doar cu inițiale trei contacte, iar din spusele lui au dedus că el avea rolul de “săgeată” într-o rețea bine consolidată.

Pe numele lui Andrei Sorin a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de deținere în vederea punerii în circulație sau punerea în circulație în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimțământul titularului. I-a fost emis mandat de arestare, iar viitorul soț al Andei Adam a fost încătușat și arestat pentru trei zile, până când Curtea de Apel i-a acceptat contestația. Dosarul stufos și cu implicații ample care depășesc granițele țării a fost transferat la DIICOT, unde se află și acum în lucru. Până când polițiștii vor finaliza cercetările, tânărul carder se bucură de deliciile căsniciei cu Anda Adam, de luna de miere și de libertate, dar ce se va întâmpla după ce întreaga rețea va fi demascată este lesne de presupus.

Sursa: libertatea.ro

Nuntă mare ieri la Snagov, unde Anda Adam i-a spus “Da!”, în fața reprezentantului Stării Civile și a lui Dumnezeu, alesului ei, Sorin Andrei, un tânăr de 29 de ani, cu un trecut pe cât de necunoscut publicului larg, pe atât de tulbure din punct de vedere legal. Hotărât lucru, Anda Adam n-are noroc la bărbați. După relația eșuată cu Victor Slav, Anda a încercat mai multe partide, fără final fericit, până când l-a găsit pe Sorin Andrei, un tânăr din Constanța, pe care l-a ținut mereu departe de ochii presei. Proaspăt însurățeii se confruntă însă cu o nouă problemă:…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile