Home » Invatamant » Simpozion național găzduit de Grădinița nr. 9

Simpozion național găzduit de Grădinița nr. 9

de Mihaela NICULESCU

Zeci de cadre didactice din învățământul preșcolar, atât din județul Vaslui cât și din Botoșani, Fălticeni, Brăila, Dorohoi, București, Iași, Constanța și Galați, au participat la cea de-a VI-a ediție a Simpozionului Național „Grădinița mileniului III”.

Simpozionul național a avut loc sâmbătă, 6 iunie, la Grădinița nr. 9 din Bârlad, unde au fost prezente 50 de cadre didactice din județ. Grădinița nr. 9 a scos, cu fonduri proprii, și auxiliarul didactic, carte cu ISBN, „Exemple de bune practici privind implementarea instrumentelor care sprijină cultivarea bucuriei de a învăța, la copilul mic”, precum și un CD cu ISSN, conținând toate materialele prezentate.
După un program artistic susținut de copii grădiniței, 20 de educatoare au prezentat materiale despre activitățile interesante desfășurate la grupă. La simpozion au participat cu lucrări, dar și direct, 87 de cadre didactice din țară, 50 la secțiunea „Referate și comunicări științifice”, și 37 la a doua secțiune, „Exemple de bune practici”.
„Simpozionul național găzduit în acest an de Grădinița nr. 9 din Bârlad, la care am participat cu plăcere, a avut ca obiectiv promovarea și încurajarea inițiativelor de succes în rândul cadrelor didactice, crearea oportunității unui schimb de experiență, valorificarea experiențelor obținute în cadrul procesului instructiv-educativ, în vederea creșterii calității învățământului preșcolar. Obiectivul major este, în esență, crearea unui confort, a unei stări de bine, copilului de grădiniță, un concept nou, recomandat de Ministerul Educației prin scrisoarea metodică, trimisă la începutul anului școlar.”, a declarat Zoe Ionescu, inspector pentru Creație timpurie.
Alături de reprezentanta Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), au mai fost prezente Anda Ștefănică, inspector școlar pentru Mentorat, Dana Lefter, metodist la Casa Corpului Didactic Vaslui, și Nicoleta Neagu, reprezentanta Primăriei Bârlad.

de Mihaela NICULESCU Zeci de cadre didactice din învățământul preșcolar, atât din județul Vaslui cât și din Botoșani, Fălticeni, Brăila, Dorohoi, București, Iași, Constanța și Galați, au participat la cea de-a VI-a ediție a Simpozionului Național „Grădinița mileniului III”. Simpozionul național a avut loc sâmbătă, 6 iunie, la Grădinița nr. 9 din Bârlad, unde au fost prezente 50 de cadre didactice din județ. Grădinița nr. 9 a scos, cu fonduri proprii, și auxiliarul didactic, carte cu ISBN, „Exemple de bune practici privind implementarea instrumentelor care sprijină cultivarea bucuriei de a învăța, la copilul mic”, precum și un CD cu ISSN,…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

About Simona Vasile

8 comments

  1. DE CE NU SPUNETI NIMIC, TOVARASELE ?
    cit ati dat domnei deosebite anisoara munteanu?
    ( nu merita sa ii scriem numele cu majuscule)
    la multi ani, domnita, sunteti multumita de flori si cadouri pe ziua de azi?

    • Ce legatura are Simpozionul cu ziua doamnei Munteanu?Si ar trebui scris cu majuscule…a realizat enorm de mult…uita-te la aspectul acestei institutii…exterior,interior…profesional aceasta doamna este unica!Cand vei ajunge la performantele ei,atunci sa vorbesti!La multi ani, doamna Munteanu!!!!Va stimam foarte mult!!!Ignor rautaciosilor!

  2. Varujan daca ai sange in tine zi numele tau..aici miroase a frustrare si invidie. Felicitari personalului si mai ales doamnei directoare, un manager extraordinar! sunt o mamica foarte multumita de conditiile, personalul si performantele obtinute de copilul meu in aceasta institutie! Felicitari doamnelor!

  3. am si eu copilul la gradinita nr 9, cand intri aici parca intri in Rai, copilul meu este foarte fericit, bine ingrijit, doamnele sunt ca niste mame…serbarile mereu ne fac sa avem lacrimi in ochi. va felicit doamnelor si va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri!

  4. Pacat! Mare pacat ca nu reusim sa acceptam ca sunt oameni facuti pentru a face lucruri de exceptie! Mare pacat ca nu reusim sa acceptam ca sunt oameni facuti pt a conduce si Anisoara Munteanu este un astfel de om! Ar fi timpul sa invatam ca este bine macar sa copiem daca mai mult nu putem…dar sa facem ceva…..in loc de a arunca cu noroi….

  5. Multumim Grd 9 pt TOT: primire, mediu, zambet, culoare, muzica, suflet, activitati si MODEL de cum se MANAGERIAZA o institutie!

  6. zoe ionescu inspector pentru creatie timpurie?
    SE VEDE CA ARTICOLUL ESTE SCRIS DE ….
    FELICITARI PENTRU TOT

%d blogeri au apreciat: