Home » Invatamant » „Biblioteca de vacanță” începe din nou!

„Biblioteca de vacanță” începe din nou!

de Roxana Nastasă

afis biblioteca de vacantaBiblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui deschide iarăși „Biblioteca de vacanță”, un program special pe timpul verii, cu tot felul de activități recreative și inedite, destinat copiilor cu vârsta de până la 14 ani.

Timp de două luni, iulie și august, cei interesați pot să participe la diverse activități precum șah, ateliere de pictură și creații literare, cursuri de limbi străine, informatică pentru copii, muzică și jocuri, toate coordonate de angajații bibliotecii. Astfel, săptămânal, în timpul vacanței, elevii vor putea lăsa din activitățile din fața blocului sau din cele mai puțin folositoare și pot participa la ceea ce Biblioteca Județeană organizează în cadrul Bibliotecii de vacanță. Trebuie știut, că cei cărora le place și pictura și muzica, sau alte asemena, pot opta pentru mai multe opțiuni. Totodată, grupele se formează în funcție de înscrieri, fiind și ateliere la care numărul de locuri este limitat. Cei care nu s-au înscruis până acum, mai au la dispoziție până pe 19 iunie. Condiția pentru înscriere este deținerea permisului de utilizator al bibliotecii. Pentru mai multe detalii și pentru înscrierii, elevii se pot adresa la sala de împrumut la domiciliu pentru copii.

de Roxana Nastasă Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui deschide iarăși „Biblioteca de vacanță”, un program special pe timpul verii, cu tot felul de activități recreative și inedite, destinat copiilor cu vârsta de până la 14 ani. Timp de două luni, iulie și august, cei interesați pot să participe la diverse activități precum șah, ateliere de pictură și creații literare, cursuri de limbi străine, informatică pentru copii, muzică și jocuri, toate coordonate de angajații bibliotecii. Astfel, săptămânal, în timpul vacanței, elevii vor putea lăsa din activitățile din fața blocului sau din cele mai puțin folositoare și pot participa la ceea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: