Home » Social » Juniorii bârlădeni au urcat pe podium!

Juniorii bârlădeni au urcat pe podium!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby ”Under 19” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit performanța să urce pe podium la finalul Campionatului Național de Juniori ”U19”, clasându-se pe locul III. Asta după ce sâmbătă, de la ora 18, a disputat finala mică în compania celor de la LPS Focșani pe care i-a învins cu un categoric scor final: 64 – 13.

Bârlădenii au reușit să marcheze nu mai puțin de 10 eseuri prin Boicu, Cocoș, Chirica, Daniș – toți câte o dublă -, respectiv Toader  și Balaban, câte unul. ”A fost un meci foarte frumos, în care băieții au arătat poftă de joc, ambiție și devotament. Îi felicit încă odată pentru efortul pe care l-au depus și în această ediție de campionat și pentru faptul că au reușit iarăși să facă o figură frumoasă”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul echipei ”U 19” a CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby ”Under 19” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit performanța să urce pe podium la finalul Campionatului Național de Juniori ”U19”, clasându-se pe locul III. Asta după ce sâmbătă, de la ora 18, a disputat finala mică în compania celor de la LPS Focșani pe care i-a învins cu un categoric scor final: 64 - 13. Bârlădenii au reușit să marcheze nu mai puțin de 10 eseuri prin Boicu, Cocoș, Chirica, Daniș - toți câte o dublă -, respectiv Toader  și Balaban, câte unul. ”A fost un meci foarte frumos, în care băieții…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: