Home / Social / Incendiu violent la Tanacu

Incendiu violent la Tanacu

De Marian MOCANU

O casă din Tanacu a ars complet din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a fost foarte puternic, pompierii având nevoie de mai bine de două ore pentru a-l stinge. Când vor reveni din străinătate, acolo unde sunt plecați la muncă, proprietarii nu vor mai găsi casa părintească.

Un incendiu foarte violent, din fericire fără victime umane, petrecut luni, 8 iunie, a distrus în totalitate o locuință din localitatea Tanacu. Doar intervenția pompierilor militari a făcut ca focul să nu se întindă și la o altă casă din vecinătate. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică, produs în momentul în care femeia care locuia acolo a vrut să coacă pâine la un cuptor electric. În momentul sosirii pompierilor militari incendiul se manifesta cu flacără deschisă în întreaga locuință, formată din două camere, dependințe și o magazie, cu o suprafață totală de 150 mp. Femeia care locuia în casa respectivă cu acordul proprietarilor, plecați în străinătate, va fi nevoită să se mute la fiica sa, care locuiește în aceeași localitate.

De Marian MOCANU O casă din Tanacu a ars complet din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a fost foarte puternic, pompierii având nevoie de mai bine de două ore pentru a-l stinge. Când vor reveni din străinătate, acolo unde sunt plecați la muncă, proprietarii nu vor mai găsi casa părintească. Un incendiu foarte violent, din fericire fără victime umane, petrecut luni, 8 iunie, a distrus în totalitate o locuință din localitatea Tanacu. Doar intervenția pompierilor militari a făcut ca focul să nu se întindă și la o altă casă din vecinătate. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: