Home » Social » Incendiu violent la Tanacu

Incendiu violent la Tanacu

De Marian MOCANU

O casă din Tanacu a ars complet din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a fost foarte puternic, pompierii având nevoie de mai bine de două ore pentru a-l stinge. Când vor reveni din străinătate, acolo unde sunt plecați la muncă, proprietarii nu vor mai găsi casa părintească.

Un incendiu foarte violent, din fericire fără victime umane, petrecut luni, 8 iunie, a distrus în totalitate o locuință din localitatea Tanacu. Doar intervenția pompierilor militari a făcut ca focul să nu se întindă și la o altă casă din vecinătate. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică, produs în momentul în care femeia care locuia acolo a vrut să coacă pâine la un cuptor electric. În momentul sosirii pompierilor militari incendiul se manifesta cu flacără deschisă în întreaga locuință, formată din două camere, dependințe și o magazie, cu o suprafață totală de 150 mp. Femeia care locuia în casa respectivă cu acordul proprietarilor, plecați în străinătate, va fi nevoită să se mute la fiica sa, care locuiește în aceeași localitate.

De Marian MOCANU O casă din Tanacu a ars complet din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a fost foarte puternic, pompierii având nevoie de mai bine de două ore pentru a-l stinge. Când vor reveni din străinătate, acolo unde sunt plecați la muncă, proprietarii nu vor mai găsi casa părintească. Un incendiu foarte violent, din fericire fără victime umane, petrecut luni, 8 iunie, a distrus în totalitate o locuință din localitatea Tanacu. Doar intervenția pompierilor militari a făcut ca focul să nu se întindă și la o altă casă din vecinătate. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: