Home » Justitie » Vasluiul sub lupă – Nesimțirea taximetriștilor nu are limite

Vasluiul sub lupă – Nesimțirea taximetriștilor nu are limite

de Marian MOCANU

Este binecunoscută nesimțirea multora dintre taximetriști, care parchează unde vor, inclusiv în intersecții, pe treceri de pietoni sau stații de autobuz, îngreunând circulația. Taximetriștii vasluieni nu fac excepție!

Ieri, două taxiuri ocupau nu doar prima bandă ci și bună parte din a doua, într-una din cele mai aglomerate zone a municipiului Vaslui. Taximetriștii aveau treburi importante, de a discuta cu ocupanții din alte vehicule parcate în fața băncii de pe strada Ștefan cel Mare. Nici măcar sirenele și semnalele luminoase ale unei ambulanțe nu i-a putut deranja! Cât despre a elibera sensul de mers, așa cum spune legea, nici pomeneală.

Ambulanța transporta la spital o bătrână în vârstă de 70 de ani suferind de o criză cardiacă și a așteptat aproape un minute în spatele celor două taxiuri. Noroc cu o altă mașină aflată în intersecție, care i-a făcut loc. Abia după plecarea ambulanței s-au decis și cei doi taximetriști să degajeze zona.

de Marian MOCANU Este binecunoscută nesimțirea multora dintre taximetriști, care parchează unde vor, inclusiv în intersecții, pe treceri de pietoni sau stații de autobuz, îngreunând circulația. Taximetriștii vasluieni nu fac excepție! Ieri, două taxiuri ocupau nu doar prima bandă ci și bună parte din a doua, într-una din cele mai aglomerate zone a municipiului Vaslui. Taximetriștii aveau treburi importante, de a discuta cu ocupanții din alte vehicule parcate în fața băncii de pe strada Ștefan cel Mare. Nici măcar sirenele și semnalele luminoase ale unei ambulanțe nu i-a putut deranja! Cât despre a elibera sensul de mers, așa cum spune…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. Politia locala freaca menta.

%d blogeri au apreciat: