Home / Social / Comunicat de presă

Comunicat de presă

SC Lidas Prod SRL Bârlad, societate de cablu și internet, vă aduce la cunoștință faptul că, în urma unor litigii cu E-On Moldova, aceștia au tăiat cablurile TV și Internet de pe stâlpi.

SC Lidas Prod SRL a făcut plângere penală pentru distrugerea rețelei CATV și Internet, împotriva E-On Moldova. Urmează ca organele competente să ia măsuri și să stabilească cele întâmplate.

SC Lidas Prod SRL își cere scuze clienților pentru neplăcerile provocate de acest incident. În urma acestora facem tot posibilul pentru a elimina defecțiunile.

SC Lidas Prod SRL Bârlad, societate de cablu și internet, vă aduce la cunoștință faptul că, în urma unor litigii cu E-On Moldova, aceștia au tăiat cablurile TV și Internet de pe stâlpi. SC Lidas Prod SRL a făcut plângere penală pentru distrugerea rețelei CATV și Internet, împotriva E-On Moldova. Urmează ca organele competente să ia măsuri și să stabilească cele întâmplate. SC Lidas Prod SRL își cere scuze clienților pentru neplăcerile provocate de acest incident. În urma acestora facem tot posibilul pentru a elimina defecțiunile.

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Lasati MINCIUNILE , firma voastra de kkt n-a platit taxele de stalp catre E-ON , mai precis firma mama ,ca voi sunteti prea mici sa va permiteti sa nu platiti.

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: