Home / Invatamant / Elevii de la „Ștefan cel Mare” au avut Cursul Festiv

Elevii de la „Ștefan cel Mare” au avut Cursul Festiv

de Roxana NĂSTASĂ

Bucurie, zâmbete, nostalgie și emoții mari ieri, în amfitreatrul Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare” Vaslui. Absolvenții claselor a VIII-a s-au bucurat de terminarea anilor de gimnaziu, alături de cadrele didactice, de părinți și oamenii dragi ce le-au fost alături.

curs-festiv2Ca de obicei, șefii de promoție au fost felicitați și premiați, precum și cei care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale. Au primit diplome și chiar și câte un premiu în bani de la Asociația “Arcașii lui Ștefan” Vaslui. La rândul lor, diriginții și învățătorii au fost felicitați de elevi, care le-au pregătit mesaje speciale, diplome și flori.
De la eveniment n-a lipsit primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl care, ca de obicei, a urat succes celor ce au mai trecut un prag din viață: „Este un moment important pentru elevi, pentru cadre didactice, un moment unic și pentru părinți, dar și pentru mine. Generația care vine după noi merită toată atenția. Emoția acestor copii este mare dar, clipele rămân în amintire. Permiteți-mi, așadar, să le urez un drum frumos în viață, să aibă încredere în construirea personalității și să nu uite un lucru, anume faptul că pentru părinți, copiii rămân mereu copii. Mult succes și să-i petreceți cu drag pe cei care pleacă și să-i întâmpinați la fel pe cei care vin”.
Evenimentul deosebit s-a încheiat cu imnul Gaudeamus care a stârnit emoții în sufletele absolvenților care abia și-au putut stăpâni lacrimile.

de Roxana NĂSTASĂ Bucurie, zâmbete, nostalgie și emoții mari ieri, în amfitreatrul Școlii Gimnaziale "Ștefan cel Mare" Vaslui. Absolvenții claselor a VIII-a s-au bucurat de terminarea anilor de gimnaziu, alături de cadrele didactice, de părinți și oamenii dragi ce le-au fost alături. Ca de obicei, șefii de promoție au fost felicitați și premiați, precum și cei care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale. Au primit diplome și chiar și câte un premiu în bani de la Asociația "Arcașii lui Ștefan" Vaslui. La rândul lor, diriginții și învățătorii au fost felicitați de elevi, care le-au pregătit mesaje speciale, diplome și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: