Home » Justitie » Campionul infracțiunilor

Campionul infracțiunilor

de Marian MOCANU

Un bărbat, în vârstă de 27 ani, din comuna Ciocani, a fost arestat preventiv pentru comiterea a trei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și a unei infracțiuni de furt calificat. Deși nu avea permis de conducere, el a fost prins băut la volan, recidivând la o faptă asemănătoare comisă în luna februarie.

Miercuri noaptea, polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică Bârlad au oprit pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Bârlad un autovehicul la volanul căruia se afla Adrian Feraru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în comuna Ciocani. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru recoltarea de probe biologice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor să descopere că individul era în baza de date ca având pe numele lui nu mai puțin de două dosare penale, dintre care unul tot pentru infracțiuni rutiere. În luna februarie, tânărul fusese prins conducând un autovehicul pe DJ 243A, pe raza satului Ciocani, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot el este principalul suspect în cazul unui furt dintr-o chioșc de ziare de pe strada 1 Decembrie din municipiul Bârlad, furt petrecut în noaptea de 21/22 mai. Din câte se pare, individul a forțat intrarea în chioșcul de ziare, de unde a furat mai multe reviste, cărți și un ceas bărbătesc, în valoare totală de aproximativ 250 lei.

Dat fiind faptul că tânărul, în decurs de câteva luni, a făcut mai multe infracțiuni, polițiștii bârlădeni l-au reținut pe Adrian Feraru pentru săvârșirea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice și furt calificat.

Ieri, judecătorii bârlădeni au încuviințat cererea procurorilor și au emis mandat de arestare preventivă pentru șoferul de ocazie.

de Marian MOCANU Un bărbat, în vârstă de 27 ani, din comuna Ciocani, a fost arestat preventiv pentru comiterea a trei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și a unei infracțiuni de furt calificat. Deși nu avea permis de conducere, el a fost prins băut la volan, recidivând la o faptă asemănătoare comisă în luna februarie. Miercuri noaptea, polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică Bârlad au oprit pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Bârlad un autovehicul la volanul căruia se afla Adrian Feraru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în comuna Ciocani. Întrucât tânărul emana…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: