Home » Sanatate » Cât pe ce să fie îngropat de viu în Mănăstirea Bujoreni!

Cât pe ce să fie îngropat de viu în Mănăstirea Bujoreni!

de Răzvan CĂLIN

Ieri după-amiaza, Mănăstirea Bujoreni a fost la un pas de a se transforma în scena unei tragedii: peste un tânăr în vârstă de 35 de ani s-a surpat un mal de pământ, îngropându-l până la mijlocul trupului. Victima este din satul Popeni, comuna Zorleni și obișnuia periodic să lucreze ca zilier la această mănăstire.

ingropat_surpare1Se pare că în jurul orei 14.50, tânărul a vrut să vadă cât este de adânc șanțul pe care alți muncitori îl săpaseră în curtea mănăstirii. Este vorba, practic, despre șanțul fundației unei clădiri care urmează să se construiască aici. Din păcate, curiozitatea avea să-l coste deoarece chiar în acel moment una dintre marginile șanțului s-a surpat chiar de sub picioarele bărbatului.

”Acesta a căzut în șanțul respectiv care are o adâncime de aproximativ 3,5 metri și peste el s-a surpat și unul dintre maluri, fiind acoperit de pământ până în zona toracelui. Colegii de la Detașamentul Bârlad care s-a deplasat la fața locului au reușit să-l scoată pe bărbat în jurul orei 15.30”, ne-a declarat maiorul Ciprian Silav, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

Norocul bărbatului a fost că pământul nu l-a acoperit în întregime și astfel ceilalți oameni care se aflau la acea oră în mănăstire au sărit imediat să-l scoată, lucru realizat abia după ce pompierii militari au intervenit. Tânărul a scăpat doar cu niște politraumatisme în zona picioarelor și o sperietură zdravănă, el fiind transportat de un echipaj al Ambulanței Bârlad la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”.

de Răzvan CĂLIN Ieri după-amiaza, Mănăstirea Bujoreni a fost la un pas de a se transforma în scena unei tragedii: peste un tânăr în vârstă de 35 de ani s-a surpat un mal de pământ, îngropându-l până la mijlocul trupului. Victima este din satul Popeni, comuna Zorleni și obișnuia periodic să lucreze ca zilier la această mănăstire. Se pare că în jurul orei 14.50, tânărul a vrut să vadă cât este de adânc șanțul pe care alți muncitori îl săpaseră în curtea mănăstirii. Este vorba, practic, despre șanțul fundației unei clădiri care urmează să se construiască aici. Din păcate, curiozitatea…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Razvan Calin