Home » Social » Incendii la sfârșit de săptămână

Incendii la sfârșit de săptămână

de Marian MOCANU

În dimineața de sâmbătă, lucrătorii din Garda nr. II de Intervenție Negrești a Detașamentului de Pompieri Vaslui au fost solicitați pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un șopron din satul Băcești. Până la intervenția pompierilor militari, flăcările au distrus șopronul din lemn de aproximativ 12 mp, o jumătate de metri cubi de lemn de foc și o tonă de coceni. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă focul deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat.

Duminică seara, la ora 19.47, un adăpost de animale din satul Racovița al comunei Gârceni a fost cuprins de flăcări, cauza incendiului fiind aceeași: focul deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat . Pentru stingerea incendiului, au fost solicitați pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea acestora, incendiul se manifesta la adăpostul de animale cu pericol de propagare la un depozit de furaje și la locuința aflată lîn imediata apropiere. Incendiul a distrus 40mp de acoperiș din tablă pe asterială din lemn și circa un metru cub de grinzi și căpriori. Au fost salvate depozitul de furaje și locuința proprietarului.

de Marian MOCANU În dimineața de sâmbătă, lucrătorii din Garda nr. II de Intervenție Negrești a Detașamentului de Pompieri Vaslui au fost solicitați pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un șopron din satul Băcești. Până la intervenția pompierilor militari, flăcările au distrus șopronul din lemn de aproximativ 12 mp, o jumătate de metri cubi de lemn de foc și o tonă de coceni. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă focul deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat. Duminică seara, la ora 19.47, un adăpost de animale din satul Racovița al comunei Gârceni a fost cuprins de flăcări, cauza…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: