Home » Social » Povestea unei pruncucideri, în imagini – Copilul sfâșiat de mamă a fost înhumat creștinește

Povestea unei pruncucideri, în imagini – Copilul sfâșiat de mamă a fost înhumat creștinește

de Răzvan CĂLIN

Fără îndoială, cazul pruncuciderii de la Bârlad este una dintre cele mai terifiante și grotești întâmplări de acest gen din istoria locală a ultimilor 20 de ani. Roxana Elena Smocot, de 27 de ani, autoarea acestei crime odioase și de neînțeles, riscă acum să-și petreacă tot restul zilelor după gratii. Asta în timp ce micuțul David, cel pe care cu atâta rece l-a ciopârțit și eviscerat ca pe un pui de găină, va putrezi în momânt, după ce ieri a fost înhumat creștinește în Cimitirul ”Eternitatea” din Bârlad.

Trupul neînsuflețit al micuțului a fost depus, în prealabil, la capela din cimitir, iar slujba religioasă de înhumare a început la ora 11. La serviciul funerar au participat membrii familiei, inclusiv Adrian Smocot, soțul mamei ucigașe, chiar dacă aceasta a susținut în fața anchetatorilor că micuțul pe care l-a sfârtecat cu sălbăticie ar fi rezultatul unei relații extraconjugale pe care a avut-o cu un alt bărbat. Se vedea clar pe chipul bărbatului că este sfâșiat de durere, fiind evident că nu a pus preț nici o clipă pe elucubrațiile unei minți bolnave. De altfel, chiar în momentul coborârii în groapă a micului sicriu, bietului om i s-a făcut rău și a fost nevoie de ajutorul rudelor și prietenilor care l-au susținut să nu cadă și el din picioare și l-au stropit cu apă.

Dincolo de toate aceste aspecte terifiante, rămân regretele unei tinere familii distruse într-un acces de nebunie sălbatică și un suflet nevinovat, căruia i s-a refuzat prematur dreptul la viață, când nu apucase să trăiască pe această lume decât câteva zile.

„Lipsa comuniunii cu Dumnezeu și cu Isus Hristos duce la apariția unor astfel de tragedii. Sperăm ca familia să depășească acest moment delicat. Cât despre copilaș, acesta este un suflet nevinovat care acum este un înger în ceruri!”, a spus părintele Teofil Ștefănică, cel care a susținut slujba religioasă de înmormântare.

Micuțul a fost încreștinat chiar atunci când a fost externat din spital, printr-o așa numită slujbă religioasă de necesitate. Vă prezentăm în cele ce urmează povestea în imagini a acestui tulburător caz care a zguduit comunitatea locală, dar și opinia publică la nivel național.

de Răzvan CĂLIN Fără îndoială, cazul pruncuciderii de la Bârlad este una dintre cele mai terifiante și grotești întâmplări de acest gen din istoria locală a ultimilor 20 de ani. Roxana Elena Smocot, de 27 de ani, autoarea acestei crime odioase și de neînțeles, riscă acum să-și petreacă tot restul zilelor după gratii. Asta în timp ce micuțul David, cel pe care cu atâta rece l-a ciopârțit și eviscerat ca pe un pui de găină, va putrezi în momânt, după ce ieri a fost înhumat creștinește în Cimitirul ”Eternitatea” din Bârlad. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost depus, în prealabil,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: