Home » Justitie » Tupeu de recidivist

Tupeu de recidivist

de Marian MOCANU

Adrian Feraru, tânărul din Ciocani, care a fost prins conducând deși nu avea permis și era și băut, a contestat decizia de arestare judecătorilor bârlădeni. Magistrații Tribunalului Vaslui nu au fost impresionați de tupeul său, drept pentru care i-au respins contestația.

Miercurea trecută, polițiștii bârlădeni au oprit pe o stradă din centrul municipiului un autovehicul la volanul căruia se afla Adrian Feraru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în comuna Ciocani. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor să descopere că individul era în baza de date ca având pe numele lui nu mai puțin de două dosare penale, dintre care unul tot pentru infracțiuni rutiere. În luna februarie, tânărul fusese prins conducând un autovehicul pe raza satului Ciocani, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot el este principalul suspect în cazul unui furt petrecut în luna mai. Dintr-o chioșc de ziare din municipiul Bârlad Feraru a furat mai multe reviste, cărți și un ceas bărbătesc, în valoare totală de aproximativ 250 lei.

Dat fiind faptul că tânărul, în decurs de câteva luni, a făcut mai multe infracțiuni, judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Adrian Feraru pentru săvârșirea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice și furt calificat. Cu foarte mult tupeu, individul a contestat această decizie. Ieri, magistrații Tribunalului Vaslui au respins contestația „recidivistului”, astfel că acesta va avea timp cel puțin 30 de zile pentru a reflecta la faptele sale.

de Marian MOCANU Adrian Feraru, tânărul din Ciocani, care a fost prins conducând deși nu avea permis și era și băut, a contestat decizia de arestare judecătorilor bârlădeni. Magistrații Tribunalului Vaslui nu au fost impresionați de tupeul său, drept pentru care i-au respins contestația. Miercurea trecută, polițiștii bârlădeni au oprit pe o stradă din centrul municipiului un autovehicul la volanul căruia se afla Adrian Feraru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în comuna Ciocani. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: