Home » Social » Gabriela Chirilă va fi înmormântată astăzi!

Gabriela Chirilă va fi înmormântată astăzi!

de Răzvan CĂLIN

Gabriela Lucia Chirilă, minora care s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc din Bârlad, va fi înmormântată, astăzi, în Cimitirul ”Eternitatea” din localitate. Slujba religioasă de înhumare va începe la ora 9.30, iar toate cheltuielile vor fi suportate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

„Nu s-a putut face înhumarea mai devreme pentru că a fost nevoie ca trupul neînsuflețit al fetei să fie supus examenului medico-legal. Odată ce s-a efectuat și această examinare, am luat decizia imediat de a ne ocupa de tot ceea ce înseamnă înhumarea creștinește a fetei. S-a reușit, între timp, să se ia legătura și cu mama fetei, care este stabilită în Ardeal, în județul Sibiu. De fapt, ea a auzit sau a văzut știrea la televizor despre decesul fiicei sale și ne-a contactat, spunându-ne că va participa la slujba de înmormântare”, ne-a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Gabriela Chirilă a fost găsită fără suflare în parcarea unui bloc din Bârlad, în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14). Din câte se pare, este vorba despre o sinucidere, fata aruncându-se în gol de pe un bloc cu patru etaje – Q 114 – situat pe strada General Naumescu (zona Crolux). Pe acoperișul blocului, anchetatorii au găsit încălțările fetei, geanta, telefonul mobil și câteva caiete și manuale școlare.

de Răzvan CĂLIN Gabriela Lucia Chirilă, minora care s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc din Bârlad, va fi înmormântată, astăzi, în Cimitirul ”Eternitatea” din localitate. Slujba religioasă de înhumare va începe la ora 9.30, iar toate cheltuielile vor fi suportate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. „Nu s-a putut face înhumarea mai devreme pentru că a fost nevoie ca trupul neînsuflețit al fetei să fie supus examenului medico-legal. Odată ce s-a efectuat și această examinare, am luat decizia imediat de a ne ocupa de tot ceea ce înseamnă înhumarea creștinește a fetei. S-a reușit,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Mama, draga Mama..ai fi putut ajuta copilul acesta caruia i.ai dat viata, inainte sa ajunga aici..Dumnezeu sa te ierte, drag copil, si sa te odihneasca in pace!

%d blogeri au apreciat: