Home » Monden » «Păruială» între Vârciu și Scărlătescu

«Păruială» între Vârciu și Scărlătescu

Lui Liviu Vârciu nici prin cap nu-i trece să se-nsoare prea curând. Cât despre sora lui Cătălin Scărlătescu, despre care s-a spus că ar fi cerut-o de soață, brunetul afirmă că abia dacă o cunoaște, darămite să se lege de ea pe viață… sau pe cât ar dura eventualul lor mariaj.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pus cenușă- n cap după ce, într- o emisiune TV, a afirmat că el și Liviu Vârciu vor deveni cumnați, căci actorul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de nevastă pe sora lui, Carmen.

“Acum câteva seri, a cerut-o în căsătorie pe soră-mea. Ea e sora mea, Carmen. Și, dacă el e la muncă, să facă bani, ca să își termine casa, să se mute cu noua familie, noi am venit să căutăm un loc unde să facem nunta”, a fost declarația renumitului chef.

Se jură că nici nu a scos-o la întâlniri pe Carmen

Doar că Vârciu a cam fost luat prin surprindere de știrea propriei însurători… “Viitorul mire” a mărturisit pentru Libertatea că lucrurile stau cu totul altfel și că el nu va ieși așa repede din rândurile burlacilor.

“Nu mă însor. Eu și Carmen nu am ieșit niciodată în doi, nici măcar la un suc. Ne-am văzut doar atunci când m-am întâlnit cu fratele ei, care- mi este și bun prieten. Aveam noi o glumă în doi, eu îi ziceam posibilul meu cumnat, de aici a pornit totul”, a declarat Vârciu pentru Libertatea. Actorul a mai spus că în prezent nu are o relație. Liviu Vârciu a fost căsătorit o singură dată, cu Adelina Pestrițu.

Mariajul lor s-a sfârșit însă nu prea bine pentru actor, care de la divorț a fost foarte atent cu noile sale cuceriri. De atunci, el nu a mai bifat nici o relație care să dureze măcar un an, chiar dacă prin dormitor i-au trecut destule frumuseți autohtone.

Sursa: libertatea.ro

Lui Liviu Vârciu nici prin cap nu-i trece să se-nsoare prea curând. Cât despre sora lui Cătălin Scărlătescu, despre care s-a spus că ar fi cerut-o de soață, brunetul afirmă că abia dacă o cunoaște, darămite să se lege de ea pe viață... sau pe cât ar dura eventualul lor mariaj. Chef Cătălin Scărlătescu și-a pus cenușă- n cap după ce, într- o emisiune TV, a afirmat că el și Liviu Vârciu vor deveni cumnați, căci actorul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de nevastă pe sora lui, Carmen. “Acum câteva seri, a cerut-o în căsătorie pe soră-mea. Ea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: