Home » Sport » Programul Ligii Naționale de Handbal

Programul Ligii Naționale de Handbal

de Marian MOCANU

După dispariția echipei de fotbal Sporting Club Vaslui, alte două jocuri de echipă au formații în primele eșaloane. Este vorba de echipa de handbal HC Vaslui, promovată anul trecut și care a reușit menținerea în Liga Națională, la un moment dat fiind chiar la un pas de accederea în play-off și de Rugby Club Bârlad, câștigătoarea Diviziei Naționale de Seniori, care dacă ar fi avut posibilități financiare, ar fi făcut sigur o figură frumoasă în Superliga României.

hc vaslui2Campionatul de handbal se va relua pe data de 23 august, HC Vaslui urmând a întâlni în prima etapă pe teren propriu formația Energia Târgu Jiu. Urmează o a doua etată în deplasare, la nou-promovata HC Adrian Petrea reșița, după care urmează două meciuri de foc, cu Dinamo acasă și cu HC Odorhei, câștigătoarea Challenge Cup, în deplasare.

În etapa a cincea, la Vaslui se va disputa meciul cu vicecampiona României din sezonul abia încheiat, CSM București, urmând ca etapa următoare vasluienii să joace pe terenul Stelei. În cazul în care HCM Constanța și Știința bacău, echipe cu probleme financiare, nu se vor înscrie în această ediție de campionat, HC Vaslui va avea o pauză competițională în etapele X și XII, urmând ca returul să-l încheie în deplasare, la AHC Dunărea Călărași. În acest an, obiectivul declarat al echipei este accederea în play-off-ul Ligii Naționale de Rugby.

Etapa I
HC Vaslui – Energia Pandurii Tg. Jiu
Etapa a II-a
HC Adrian Petrea – HC Vaslui
Etapa a III-a
HC Vaslui – Dinamo București
Etapa a IV-a
HC Odorhei – HC Vaslui
Etapa a V-a
HC Vaslui – CSM București
Etapa a VI-a
CSA Steaua – HC Vaslui
Etapa a VII-a
HC Vaslui – Poli Timișoara
Etapa a VIII-a
CSM Ploiești – HC Vaslui
Etapa a IX-a
HC Vaslui – HCM Minaur Baia Mare
Etapa a X-a
HCM Constanța – HC Vaslui

Etapa a XI-a
HC Vaslui – Potaissa Turda
Etapa a XII-a
HC Vaslui – Știința Bacău

Etapa a XIII-a
AHC Dunărea Călărași – HC Vaslui

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: